16.2 C
Ljubljana
četrtek, 23 septembra, 2021

Tanzanijski predsednik osmešil WHO: Koze in banane so koronapozitivne in morajo biti v izolaciji

Zaradi servilnosti do Kitajske ob trenutni pandemiji kitajskega virusa,  je ugled svetovne zdravstvene organizacije (WHO) v očeh svetovne javnosti padel zelo globoko. Uničujoč udarec ugledu, da o strokovnosti niti ne govorimo, pa je WHO zadal predsednik Tanzanije John Magufuli.

Tanzanijski predsednik, sicer kemik po izobrazbi, je sklenil preizkusiti, koliko je strokovna organizacije, katere obstoj je utemeljene s tem, da posreduje pri izbruhih smrtonosnih bolezni. Tanzanijci so v poslal v laboratorij WHO vzorce, da jih testirajo za koronavirus. Poslali so vzorce ovac, koz, pawpaw (sorta banane), celo motornega olja… Vzorce so opremili z izmišljenimi imeni, kot da gre za vzorce ljudi. Rezultati so zanimivi, banane in koze so korona pozitivne, pri zajcih in ovcah rezultati niso mogli ne potrditi ne ovreči okužbe… Bilo bi smešno, če ne bi bilo žalostno, kako globoko je padla nekoč tako čislana organizacija.

Posnetek na katerem predsednik Magufuli razglaša rezultat testiranja kroži po socialnih omrežjih. Objavljamo tako video kot tudi prevod posnetka: 

Predsednik Magufuli: »Vzeli smo vzorce koz. Poslali smo vzorce ovac. Poslali smo vzorce pawpaw (banane). Poslali smo vzorce avtomobilskega olja. In vzeli smo vzorce tudi iz drugih stvari. Vzorce smo odnesli v laboratorij in jih poimenovali. Denimo vzorec avtomobilskega olja. Poimenovali smo ga Jabil Hamza, star 30 let, moški. Rezultati so se vrnili negativni. Ko smo vzeli vzorec duriana (vrsta fige), smo ga poimenovali Sarah Samuel, stara 45 let, ženska. Rezultat je bil neopredeljen. Ko smo odvzeli vzorce pawpawa, smo ga poimenovali Elizabeth Ane, 26 let, ženska. Rezultat pawpawa je bil pozitiven, ima korono. To pomeni, da je tekočina iz pawpawa pozitivna. Vzeli smo vzorce pri ptici, imenovani Kware. Rezultati so se vrnili pozitivni. Vzeli smo vzorce zajca. Rezultati so se vrnili neopredeljeni. Rezultati vzorca koz so se vrnili pozitivni. Od ovc smo vzeli vzorce; ti so se vrnili negativni in tako naprej in tako naprej. In zdaj vidite, vzeli ste vzorce, rezultati so bili pozitivni, torej imajo korono. To pomeni, da bi morale biti tudi vsi pawpawi v izolaciji … Tudi koze morajo biti v izolaciji.«

  

Video https://twitter.com/i/status/1258919394421456897

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine