15.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 27 maja, 2024

Šokantno razkritje o gnilobi levičarske intelektualne elite

Piše: Bogdan Sajovic

Pastorka vplivnega levičarskega akademika razkrila gnilobo levičarske intelektualne elite. Spolno zlorabljal 13-letnega pastorka, mati pa je krivila lastnega sina. Gniloba za bleščečo fasado. Na orgijah so bili navzoči tudi otroci.

Na začetku leta je bila francoska javnost šokirana zaradi razkritja, da je 70-letni akademik Olivier Duhamel spolno zlorabljal svojega tedaj 13-letnega pastorka. Ogabno dejanje je v svoji knjigi »Le Famillia grande (Velika družina)« razkrila Duhamelova pastorka Camille Kouchner, sestra dvojčica zlorabljenega fanta. Kouchnerjeva je tudi zapisala, da je njuna mati Évelyne Pisier za to vedela, prav tako kot so vedeli vsi iz njihovega posvečenega kroga »elitistov«, pa nihče ni nič rekel in še manj storil.

Na orgijah navzoči tudi otroci

Zdaj že pokojna Évelyne Pisier je bila radikalna levičarska pravnica, ki je odpotovala na Kubo in bila več let ljubica Fidela Castra. S tem »kapitalom« se je vrnila v Pariz in postala ljubljenka levo liberalnih, socialističnih krogov. Poročila se je z Bernardom Koucherjem, levičarskim zdravnikom, večkratnim ministrom in ustanoviteljem Zdravnikov brez meja, s katerim sta imela tri otroke. Kouchner se je po ločitvi poročil z televizijsko zvezdo Christine Ockrent, Pisierjeva pa leta 1987 z Duhmelom. Vse je tako ostalo v krogu levičarskih elitistov, ki so zbrani okoli vplivnega kluba Le Siècle, ki ga sestavljajo tisti, ki so v šestdesetih zganjali revolucijo na univerzi, potem pa so postali elitistični klub levičarskih akademikov, politikov, pravnikov, novinarjev in estradnikov, kabala, ki vodi (in uničuje) današnjo Francijo. Kouchnerjeva pravi, da je odraščala v obilju, obkrožena s služabniki in z varuškami, za bleščečo fasado pa se je skrivala gniloba elitistične druščine, ki je prepričana, da moralne in tudi zakonske norme zanje ne veljajo. Zapisala je, da je njen oče v vili na Azurni obali organiziral »bakanalije«, na katerih so se »gostje poljubljali z otroki, oče je osvajal žene svojih kolegov, moški so nadlegovali varuške svojih otrok, mladi moški so se ponujali starejšim ženskam …« Hiša je bila polepljena s slikami nagih gostov, njena lastna mati pa ji je razlagala, da to, kar se dogaja, »ni nič takšnega«. Avtorica knjige pravi, da se ji je nekoč zaupal brat dvojček, češ da ga očim zlorablja, njuna mati pa je obtožila sina, češ da ga spodbuja.

Moralno gnila kaviar socialistična »elita«

Ob škandaloznem razkritju skušajo nekateri elitniki, kot je filozof Alain Finkielkraut, braniti svojega kolega. Finkielkraut je dejal, da v Franciji ni protizakonito, če gre za odnos med štirinajstletnikom in odraslim, kar je ogabno sprenevedanje, saj je bil otrok star 13 let. Duhamel se brani, češ da gre za »osebno gonjo«, njegov nekdanji pastorek pa je že vložil kazensko prijavo.

Knjiga Camille Koucher pa je spodbudila tudi nekatere druge žrtve, da spregovorijo zlorabah, ki so jih doživeli s kaviar socialistično elito. Zato so začele v javnosti že krožiti ogabne in šokantne zgodbe o zlorabah, ki naj bi jih bila zagrešila filmski režiser Gérard Louvin in njegov »mož« Daniel Moyne, ki seveda tudi pripadata moralno bankrotiranemu in gnilemu krogu »levičarske intelektualne elite« kot Duhamel in njegovi pajdaši v »bakanalijah«.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine