-0.2 C
Ljubljana
nedelja, 27 novembra, 2022

Slovenija prizadeta iz strani revanšističnih komunističnih politikov

Piše: Peter Tase

Republika Slovenija se pod vodstvom predsednika vlade Janeza Janše s privlačno denarno politiko in dobrimi gospodarskimi obeti pripravlja na predsedovanje Svetu EU, ki se bo začelo 1. julija 2021. 

Predsednik vlade Janša, ki je s svojo impresivno vizijo omogočil, da je njegova država ohranila stabilno gospodarsko politiko, hkrati pa znatno ublažila posledice pandemije Covid – 19, je rekel, da je “Slovenija odločena doseči večjo odpornost Evropske unije tako, da bi bila podobna kriza (ki jo lahko povzročijo različni dejavniki) za Evropsko unijo manj katastrofalna.”

Poleg priprav in učinkovitega delovanja predsednika vlade Janeza Janše na področju nacionalnih javnih politik in izvajanja zunanje politike se Slovenija sooča z levičarsko – komunističnim propagandnim strojem, ki ga orkestrirajo domači “troli”, spodbujajo pa jih levičarski novinarji in neokomunistične opozicijske stranke, ki s pomočjo lažnih računov na družbenih omrežjih in slabih botov verbalno napadajo in žalijo vlado svoje države, ter prikazujejo negativno sliko Slovenije v tujini. Levičarski propagandisti in samooklicani novinarji širijo dezinformacije po Evropi in povzročajo nepopravljivo škodo slovenskemu narodu v okviru pobud čezatlantskega sodelovanja in Organizacije Severnoatlantske pogodbe.

V soboto, 29. maja 2021, sta se predsednik vlade Janez Janša in njegova soproga Urška Bačovnik Janša na povabilo predsednika hrvaške vlade Andreja Plenkovića udeležila slovesnosti  ob hrvaškem dnevu državnosti. Ta dogodek je vlada objavila na svojem Facebook profilu, pod objavo pa vsakdo lahko prebere sovražne komentarje lažnih profilov.  Napadli so celo ženo predsednika vlade Janeza Janše, gospo Urško Bačovnik Janša. Kljub vsem napadom, ki so se zgodili v zadnjih šestih mesecih in so bili predvsem v zadnjih tednih zelo pogosti, nista Facebook in Twitter odstranila žaljivk in spam izjav tako imenovanih komunistov, ki v komunizmu niso preživeli niti enega samega dne. Prav tako tudi samooklicani slovenski komunisti, ki so odraščali v Jugoslaviji niso izkusili komunizma v njegovi celoti. Brutalni komunistični režimi na Balkanu, od Albanije pa vse do Severne Koreje, so z razrednim bojem, petletnimi gospodarskimi načrti, političnimi čistkami in kolektivizacijo uničili mnoge družine in skupnosti.

Kot ilustrativen primer lahko navedemo nedavno reportažo iz Slovenije v večernih urah prvega nemškega televizijskega kanala ARD, ki je popolnoma izkrivljala in napačno prikazovala realnost na licu mesta; pripravil jo je avstrijski novinar Nikolaus Neumaier, ki je o tem navdušeno pisal tudi na svojem Twitterju.

Na podlagi grobih netočnosti, ki se odražajo v tem televizijskem prispevku, je g. Franci Kindlhofer, učenjak slovenskih študij in novinar, z naslednjimi besedami komentiral oddajo: “Spoštovani gospod Neumaier, v vašem prispevku o Sloveniji sem odkril veliko nepravilnosti. Zdi se, da ste prevzeli jezik komunistične opozicije: Vem, da je zelo težko objektivno poročati o Sloveniji, če poročevalec ne pozna njene zgodovine vsaj od leta 1941 ali če pozna le komunistično različico zgodovine. Kot strokovnjak za politične razmere v Sloveniji se bom moral zaradi netočnega poročanja obrniti na vašega delodajalca v Münchnu. Če pa želite sami izvedeti več o Sloveniji, sem vam seveda z veseljem na voljo.”

Neumaierjev šokantni odgovor Franciju Kindlhoferju (podpredsedniku Društva političnih zapornikov in drugih žrtev komunističnega nasilja) pa je zagotovo užalil vse, ki so ogromno pretrpeli zaradi komunizma na Balkanu, kot npr. albanski Lek Pervizi, ter ponižal spomin in trpljenje vsaj 4000 umorjenih slovenskih civilistov in več kot 25 tisoč ljudi, ki so trpeli zaradi komunistične represije v Jugoslaviji po drugi svetovni vojni.

  1. aprila Neumaier piše naslednje:

Hvala za vaše elektronsko sporočilo. Ne vem, zakaj želite stopiti v stik z mano, če ste se že odločili, da se boste pritožili nad mojim delom? Predvidevam, da ste mi to želeli samo sporočiti. Sicer pa ne vem, kaj naj počnem z izrazi, kot so komunistični ali nekomunistični. Zame je to samo vprašanje svobode tiska in evropskih vrednot. To zame velja ne glede na svetovni nazor. S spoštovanjem, Nikolaus Neumaier

Jasno je, da so na Neumaierja močno vplivali slovenski lokalni komunisti. Vsi zahodni novinarji mlajše generacije namreč ne vidijo komunizma kot diktature. Kindlhofer je po svoji vesti odgovoril takole:

“Spoštovani gospod Neumaier, najlepša hvala za vaš odgovor. Raje imam neposredno komunikacijo z Vami. Z Vašim zadnjim stavkom mi je problem komunikacije z nemškimi novinarji postal bolj jasen. Komunizem ocenjujete drugače kot na primer nacionalsocializem. Prakticirani komunizem ni le svetovni nazor, ampak predvsem brutalna diktatura. V nekaterih podrobnostih je še hujši od fašizma ali nacionalsocializma.”

Današnje razmere v Sloveniji močno povezane s komunizmom. Politično opozicijo sestavljajo zagrizeni nasledniki komunizma. Opozicijska stranka SD je neposredna naslednica Zveze komunistov, torej KPS. To povsem odkrito trdijo tudi njeni poslanci v parlamentu. Predsednica stranke Tanja Fajon se javno poklanja komunističnim zločincem, kakršen je bil Boris Kidrič, ki je bil med komunistično revolucijo eden glavnih voditeljev, odgovornih za povojne poboje. Leta 1945, ko je bila zahodna Evropa osvobojena obeh fašističnih diktatur, je Stalinov revolucionar J. B. Tito v Jugoslaviji in s tem tudi v Sloveniji uvedel komunistično diktaturo, ki je nato trajala še 45 let. Pri tem se je treba zavedati zelo pomembnega dejstva; obstoječi javni mediji, kot sta DELO in zlasti RTVS, so ostanki stare diktature. Tudi sedanji direktorat je bil povezan s komunistično Udbo. Način razmišljanja, da dogodki v Sloveniji nimajo nobene zveze s komunizmom, je v osnovi napačen. Slovenija ni imela nikakršnega “nürnberškega procesa”, na katerem bi obsodili in kaznovali komunistične zločince. V številnih primerih so današnji slovenski komunisti s komunistično propagando vred uporabljali evropske novinarje kot lutke. Takšna endemična bolezen vse bolj spodbuja politične in državljanske nemire v Sloveniji in tudi na celotnem Balkanu; medtem voditelji Evropske unije mirno sedijo s prekrižanimi rokami in ne vidijo nujnosti preprečevanja vpliva komunističnih temeljnih točk v Sloveniji in v Evropi. Dejstvo je, da je komunizem resna grožnja Magna Carti v EU.

V drugi polovici leta 2021 bo Slovenija drugič predsedovala Svetu EU in Ljubljano je treba podpreti, da bodo komunistični ostanki lahko le nočna mora v slovenskih zgodovinskih učbenikih. Janševa vlada je že začela priprave na ta zelo zahteven projekt in pravočasno zagotavlja izpolnitev vseh varnostnih, tehničnih in logističnih zahtev za organizacijo srečanj v Sloveniji ter snovanje aktivnosti za promocijo svoje čudovite države, Slovenije.

Vir: https://www.eurasiareview.com/01062021-slovenia-affected-by-revanchist-communist-politicians-oped/

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine