6.8 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Škandalozno: Uredniku bloga Gates of Vienna, s katerim smo nedavno objavili intervju v Demokraciji, Paypal ugasnil račun

Paypal, ki velja za enega najbolj razširjenih spletnih plačilnih sistemov je pred kratkim ugasnil račun Edwardu S. Mayu, glavnemu uredniku in avtorju bloga Gates of Vienna.

 

May, s katerim smo pred kratkim objavili tudi zanimiv intervju v Demokraciji, je bolj znan pod psevdonimom Baron Bodissey, posveča pa se predvsem nevarnosti islamizacije in subverzivnim dejavnostim kulturnega marksizma. Njegovo pisanje, ki ne spada v okvirje politične korektnosti je bilo tudi glavni razlog, da so mu pri Paypalu ugasnili račun preko katerega je zbiral donacije za svoj blog. Uraden razlog naj bi bil, da je kršil njihove pogoje storitve.

Ko je May kontaktiral Paypal, pa mu njihova uslužbenka sicer ni znala bolj podrobno razložiti na kakšen način naj bi kršil te pogoje. May je ob tem na svojem blogu zapisal, da uporablja Paypal za zbiranje donacij svojih bralcev že zadnjih štirinajst let in da se v tem času ni nič spremenilo. To pomeni, da če naj bi sedaj kršil njihove pogoje storitev, jih je kršil že zadnjih štirinajst let.

Sicer to ni prvič, da je Paypal onemogočil svoje storitve komu, ki velja po standardih današnje družbe za politično nekorektnega. To podjetje je leta 2017 zaklenilo račun tudi avstrijskim identitarcem, ki so takrat zbirali donacije za misijo »Defend Europe« s katero so želeli preprečiti prihod ilegalnih migrantov v Evropo. Več o svojih aktivnostih, ki so očitno pripeljale do tega, da ne more več uporabljati Paypala, pa je Edward S. May govoril tudi v nedavnem intervjuju za Demokracijo, ki si ga lahko preberete tukaj: https://demokracija.eu/focus/edward-s-may-forced-migrations-have-enabled-the-uncontrolled-islamization-of-western-civilization.html

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine