15.6 C
Ljubljana
sobota, 1 aprila, 2023

Škandal v Avstriji: Zeleno ministrstvo in levičarski kulturniki zaščitili pedofilskega televizijskega zvezdnika

Piše: kulturnimarksizem.si

V Avstriji se je razkril pedofilski škandal, ki trenutno povzroča grozo na kulturnem prizorišču. Igralec Florian Teichtmeister, ki je še posebej priljubljen med levičarsko šik sceno in je prejel nešteto nagrad, je v zadnjih 15 letih na različnih nosilcih podatkov shranil več kot 56.000 (!) kosov otroške pornografije.

Ta okoliščina je prišla na dan šele po zaslugi njegovega nekdanjega dekleta, ki je to prijavilo. (Zeleni) politiki in levičarski kulturni aktivisti so za preiskave proti “televizijski zvezdi” vedeli že od leta 2021 (!). Ali je igralec tudi fizično zlorabljal otroke, za sedaj še ni jasno.

Samo vrh ledene gore?

Kot je zdaj postalo znano, so bili s preiskavo primera Techtmeister verjetno seznanjeni tako ministrstvo za kulturo pod vodstvom Zelenih, državna sekretarka Andrea Mayer in prav tako zeleni podkancler Werner Kogler, kot tudi levičarski kulturni delavci v Burgtheatru in Bundestheaterholdingu že od septembra 2021. Pedofilskega igralca sta tako očitno zaščitili leva politična stranka in leva kulturna scena.

Več TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine