8.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Redovnica Emmanuele Maillard, ki deluje v Medžugorju, razkriva duhovni izvor koronavirusa!

Sestra Emmanuel Maillard, francoska redovnica, ki deluje v Medjugorju že skoraj od začetka prikazovanj in je osnovala organizacijo Otroci Medžugorja (Children of Medjugorje), je objavila posebno ugotovitev ob pojavu koronavirusa in kaj se skriva za njim. Ob tem je spomnila na dogodek v povezavi s sv. papežem Janezom Pavlom II. Njeno sporočilo objavljamo v celoti.

Kava Janeza Pavla II.

Vsi vemo, da so svetega papeža Janeza Pavla II. hoteli umoriti kmalu po začetku njegovega papeževanja (1981, torej v letu, ko so se začela prikazovanja v Medjugorju). Zaradi Božje previdnosti se je sicer zgodil atentat, toda papež je preživel po čudežnem posegu Fatimske Matere Božjeo. Na kliniki Gemelli je bil operiran. Izrezali so mu kroglo in se je nato tam zdravil. Komaj se je njegovo zdravstveno stanje izboljšalo, je povabil na kosilo nekatere svoje najožje sodelavce. Povabila so se udeležili nekateri škofje, med njimi tudi škof Pavel Hnilica iz Slovaške, ki je sestri Emmanuel zaupal naslednjo zgodbo. Škofje in kardinali so se zbrali pri kosilu ob, seveda, navzočnosti papeža. Najprej je med njimi potekal običajen pogovor, potem pa so spregovorili tudi o atentatu. Eden izmed škofov je zastavil naslednje vprašanje: »Kdo je pravzaprav povzročitelj tega atentata?« Nekateri so izrazili svoje domneve in ugotavljali, da je za tem ruska tajna agencija KGB, ali pa ameriška obveščevalna agencija CIA, itd… Medtem je papež pil kavo in poslušal različna mnenja in ugotavljanja. Ko so škofje in kardinali izrazili svoja mnenja, so postali radovedni, kaj o tem misli sveti oče papež Janez Pavel II. Na veliko presenečenje vseh, je on povsem mirno dejal: »Povzročitelj vsega tega je satan!« Zaprepadeni škofje in kardinali so molčali. Papež pa je dodal: »Toda zapomnite si, da je tudi satan orodje v Božjih načrtih!«

Kdo povzroči, da se ne moremo udeleževat svete maše in častit Najsvetejšega? Satan! Kdo seje vsesplošno paniko med ljudmi? Satan! Kdo želi izbrisati vse človeštvo z obličja zemlje? Satan! Satan je morilec od začetka in kot pravi apostol Peter: »Trezni bodite in budni! Vaš nasprotnik hudič hodi okrog kakor rjoveč lev in išče, koga bi požrl« (1Pt 5,8)! Kdo prepričuje človeka, da ga je Bog zapustil, ali da ga Bog kaznuje? Satan, ki je vedno ljubosumen na človeka! Kdo je pripeljal to civilizacijo do stanja, da živi brez Boga? In da ji zemeljska blaginja postaja brezmejna sreča? Spet on, ki je oče laži!

Sporočilo je bolj kristalno jasno kot kdajkoli prej. Lahko bi še nadaljevala, piše sestra. Za vso to agonijo in za vsemi temi dramatičnimi stanji, v katerih se nahaja človeštvo in številni Božji otroci zaradi tega trpijo, je Bog, ki ima svoj načrt! Samo On lahko to zlo, ali katerokoli drugo obliko zla! In to že dela.

Dragi bratje in sestre! Tragedija, ki je zajela ves svet, ne bo imela zadnje besede! Minila bo! Naša vloga je, da smo pozorni, da po svojih močeh v molitvi, žrtvi in postu pripomoremo temu, da bi trajala čim krajši čas s čimmanj posledicami.

Naša nebeška Mati Marija nas že 39 let najbolj potrpežljivo in najbolj ljubeče poučuje in vodi, nas opogumlja in spodbuja v veri, upanju in ljubezni in v njenih sporočilih najdemo rešitve tudi za sedanjo situacijo! Jasno in preprosto nam govori odkod prihaja zlo? Kako nam Bog obrne v dobro obrne če se na pravi način bojujemo proti zlu? Kako naj zmagujemo? Kako naj se naš križev pot spremeni v pot radosti in dokončne osvoboditve? Mati nas samo opominja, da naj živimo preprosto evangeljsko življenje in zlo nam nič ne more.

Med drugim tudi vemo in naša Mati posebej poudarja pomen združevanja svojega trpljenja z Jezusovim trpljenjem za odrešenje sveta in tako naše trpljenje postaja vir neizmernega blagoslova. Je trpljenje, ki nas odkuplja od greha, zla in smrti. Največji zgled izmed vseh ljudi je Mati Marija, ki je soodrešiteljica. Torej, kaj se bo dogajalo v prihodnje, je veliko odvisno od nas samih in našega sodelovanja z Božjimi načrti!!!

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine