16.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Razvpiti Soros steguje lovke tudi nad Irsko ter irskimi mediji

Na Irskem so bili pred kratkim objavljeni izsledki ankete “Sign of the Times”, ki je bila izvedena v januarju in februarju 2019. Rezultati so pokazali, da se večina Ircev počuti nelagodno zaradi vedno večjih sprememb družbe, ki so odraz globalizacije. Slednja je predvsem posledica politike odprtih meja, ki jo tamkajšnji politiki spodbujajo ob podpori številnih medijev, za katerimi stoji George Soros.

 

Na Irskem so bili pred kratkim objavljeni izsledki ankete Sign of the Times, ki je bila med Irci izvedena v januarju in februarju 2019. Kljub favoriziranju politike odprtih meja s strani irskih politikov in medijev so rezultati ankete pokazali, da Irci ne glede na vse še vedno mislijo s svojo glavo ter so sposobni razbrati negativne plati globalizacije. Večina (61 odstotkov) vprašanih se je namreč strinjala, da se narod prehitro spreminja, 69 odstotkov pa, da je za irsko družbo značilna prevelika politična korektnost.

Kljub jasnim dejstvom, ki so razvidna iz rezultatov ankete, so slednja številni irski mediji, ki ne skrivajo podpore politiki odprtih meja, predstavili povsem enostransko. V enem izmed njih, Irish Timesu, je bilo tako v navezavi na anketo predstavljeno predvsem dejstvo, da so se družbene razmere na Irskem v zadnjih letih zelo spremenile, k čemur naj bi nakazovale zlasti referendumske odločitve v letih 2015 in 2018 za uzakonitev porok istospolnih parov ter odpravo prepovedi splava. Ob tem si je Ian McShane, novinar, ki je zagotovil analizo ankete za omenjeni medij, privoščil celo to, da je protimigrantske politike nekritično obtožil, da predstavljajo nevarnost za državo. Podobno neobjektivni so tudi številni drugi irski mediji. To je jasno nakazal dogodek pred približno mesecem dni, ko so družno očrnili Peadarja Tóibína, nekdanjega poslanca irske stranke Sinn Féin. Vse to izključno zaradi tega, ker je izjavil, da je potrebno priseljevanje na Irsko bolj načrtno upravljati.

Prste vmes ima Soros
Primat medijev in politikov, naklonjenih priseljevanju, na Irskem omogoča Evropska mreža za boj proti rasizmu (ENAR), organizacija, ki jo financira kontroverzni madžarsko-ameriški globalistični financer George Soros. Pomembno vlogo pri tem ima tudi tako imenovani “protirasistični protokol”, ki ga je skupaj podpisalo kar 12 irskih političnih strank, vključno z vladajočo Fine Gael. Vpliv Sorosa na Irskem bi se v prihodnje utegnil še povečati. Doslej namreč še ni bil sprejet noben zakon proti sovražnemu govoru, kar pa bi se v prihodnje utegnilo spremeniti, zlasti zaradi pritiskov številnih nevladnih organizacij, med katerimi je tudi Združenje državljanskih svoboščin za Evropo (Liberties), ki je prav tako podprto s strani Sorosa.

Zadnje novice

Sorodne vsebine