12.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Razburjeni Veselinović lezbični srbski premierki: Želim, da te zaprejo v sobo brez ključa z nekim afroameričanom, pa da te potem vidimo čez nekaj mesecev

“Draga fikus premierka, želim, da te ta isti Mitrović nekoč zapre v Zadrugi v sobo s štirimi stenami in brez ključa skupaj z obdarjenim afroameričanom, ki je bil šele izpuščen iz zapora. In naj ta šov ljudje gledajo nekaj mesecev, pa bom potem videl, ali boš še naprej branila taga najbolj groznega zemeljskega izmečka,” je na Facebooku zapisal Željko Veselinović, eden od ustanoviteljev Zveze za Srbijo.

Veselinovića je lezbična premierka Srbije razburila, ker se je postavila na stran lastnika Pink televizije in napadla ministra za kulturo Vladana Vukosavljevića, ki je kritiziral resničnostne šove in zahteval, da s s televizij, ki imajo nacionalne frekvence, umaknejo.

“Vseeno mi je, če je Ana Brnabić, fikus premierka, lezbijka, ker tega nisem nikoli komentiral. Toda ona je zlobna, zahrbtna (…) in se postavi na stran narkomana in morilca Željka Mitrovića. (…)Draga fikus premierka, želim, da te ta isti Mitrović nekoč zapre v Zadrugi v sobo s štirimi stenami in brez ključa skupaj z obdarjenim afroameričanom, ki je bil šele izpuščen iz zapora. In naj ta šov ljudje gledajo nekaj mesecev, pa bom potem videl, ali boš še naprej branila taga najbolj groznega zemeljskega izmečka,” je zapisal na Facebooku Veselinović.

(Slika: PrintScreen/YouTube)

Nanj se je vsul plaz kritik, tako da se je na koncu opravičil.

Zadnje novice

Sorodne vsebine