3.5 C
Ljubljana
sobota, 16 oktobra, 2021

Polonia Castellanos: “Španska vlada dejavno sodeluje pri preganjanju kristjanov”

Piše: kulturnimarksizem.si

Ponovno smo v stiku s Polonio Castellanos, predsednico organizacije “Christian Lawyers”, ki nas obvešča o najnovejših dogodkih v tej organizaciji, ki se v zadnjih letih pogumno in učinkovito bori za pravice kristjanov. Cena, ki jo plačujejo, je preganjanje, vendar ostajajo trdni in prepričani v to, kar delajo, in se ne pustijo odvrniti.

Delo krščanskih zagovornikov se ne ustavi, še toliko bolj v času, ko se v Španiji povečuje preganjanje kristjanov. Ali je to lahko posledica ignorance ali celo sodelovanja vlade?

Španska vlada to ne le ignorira, temveč dejavno sodeluje pri preganjanju kristjanov. Mnogi ljudje se tega morda ne zavedajo, ker to (še) ni krvavo preganjanje, je pa neusmiljeno preganjanje, ki se iz dneva v dan povečuje, in mi ga moramo ustaviti, sicer bo, ko se bomo tega hoteli zavedati, že prepozno.

Eden nedavnih primerov je rušenje majhnega samostana v Valencii, ki ga je izvedla družba Compromís. Spomnimo se tudi mučeništva in obglavljenja duhovnika. To je duhovnik, ki so mu odrezali glavo samo zato, ker je bil katoličan, s katerim so igrali nogomet in ga nato pokopali v gnoj, zdaj pa želijo izbrisati zgodovino, ker se morilci želijo predstavljati kot žrtve.

več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine