23.9 C
Ljubljana
sreda, 4 avgusta, 2021

Poglejte si načine, s katerimi so se demokrati namenili ukrasti volitve!

3. novembra 2020 so se odvijale volitve za ameriškega predsednika. Vzporedno so v ZDA potekale tudi volitve za senat, kongres in guvernerje zveznih držav. A namesto, da bi dobili zmagovalca volitev, je sledil kaos, saj je postalo jasno, da je med štetjem glasov šlo nekaj hudo narobe. Predsednik Donald Trump bi moral z vso pravico biti razglašen za zmagovalca, namesto tega se v ZDA soočajo z volilno prevaro, ki se lahko primerja samo z “demokracijo” v kateri od banana republik.

 

Več sto tisoč preštetih glasovnic v vsaki od treh ključnih zveznih držav ob 4. uri zjutraj, potem ko so vmes prekinili štetje glasov in vsi brez izjeme za nekdanjega ameriškega podpredsednika Joa Bidna. Večja verjetnost je, da bi zadeli sedmico na Lotu.

Iz Arizone poročajo o vsiljevanju flomastrov za izpolnjevanje glasovnic, zaradi česar so bile oddane glasovnice nato diskvalificirane kot neveljavne. Spet v prid Bidnu. Iz Wisconsina po drugi strani izbrani okraji znotraj Milwaukeeja po pisanju Milwaukee City Wire poročajo, da je bila volilna udeležba preko 100 odstotkov, kar je enostavno nemogoče. Še več, volilna udeležba v nekaterih okrajih je bila več kot 200-odstotna!

Volilni rezultati najbolj zavednih okrožij v Milwaukeeju. Takšne volilne discipline ni niti v Severni Koreji! (foto: Milwaukee City Wire)

A demokratom uspeva nemogoče! V Michiganu so svoj glas oddali ljudje rojeni leta 1921, ki so bili registrirani volivci leta 1900. To je res posebna skupina ljudi, zavednih državljanov, ki so volili kar 21 let pred lastnim rojstvom. Če to ni najboljši argument proti splavu je zagotovo eden najbolj očitnih primerov volilne prevare.

VEČ TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine