9.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Odprto pismo Angeli Merkel: »Ste najbolj zaničevanja vreden in zločinski kancler, kar ga je nemško ljudstvo kadarkoli moralo trpeti.«

Nekdanja nemška igralka Silvana Heißenberg je objavila odprto pismo nemški kanclerki Angeli Merkel, v katerem je kanclerko obtožila, da je z uvozom migrantov kršila svoje zaprisego, ustavo in zakone, izdala nemško ljudstvo ter povzročila Nemčiji in nemškemu ljudstvu škodo in trpljenje. 

V nadaljevanju objavljamo odprto pismo Silvane Heißenberg: 

»Ste najbolj zaničevanja vreden in zločinski kancler, kar ga je nemško ljudstvo kadarkoli moralo trpeti. Nemškemu ljudstvu ste prinesli teror, vojno, revščino in smrt s tem, da ste namerno in nezakonito uvozili ilegalne migrante v državo, na stotine tisoč plačancev, teroristov in drugih trdovratnih zločincev.

V skladu s 16. členom ustave nihče od tistih, ki prispejo skozi varne države, nima pravice do azila v Nemčiji. Zato so vsi vaši gostje nezakoniti kriminalci v Nemčiji. Tako kot so nezakoniti tudi dublinski in schengenski sporazumi. V zaobljubi ste med drugim prisegli, da boste ščitili nemški narod, vendar počnete vsak dan ravno obratno.

Nimate mandata za reševanje potreb vseh državljanov, ampak samo delovanje v dobro nemškega ljudstva, samo to je vaš mandat. Niste nič drugega kot uslužbenec nemškega naroda, kajti oblast pripada ljudem in ne vam.

Zavestno ste nahujskali celoten narod drugega proti drugemu, ga razdelili in uničili cele družine. In ob vsem tem za povrh ponavljate nesmiselno laž, da gre Nemcem bolje kot kadarkoli prej?

Zaradi vaših ilegalnih gostov morajo biti zdaj vsi javni dogodki množično zavarovani, obdani z ograjami in stražarji, oboroženimi z avtomatskim orožjem. Zdaj obstajajo zaščitna območja za ženske, ki iščejo zaščito, da ne bi postale žrtve spolnih zlorab, ki so jih zagrešili vaši gostje. Vaši gostje vsak dan storijo kazniva dejanja šokantnega nasilja.

Revščina med našimi starejšimi in otroki je večja kot kdaj koli prej. Skoraj milijon Nemcev živi na ulicah. Pomagati tem ljudem, to je bil vaš mandat in ne, da poplavite celotno Evropo z napadalci iz drugih kultur in jih hranite z milijardami iz naših davkov. In vi si želite spoštovanja?

Vaši napadalci, večinoma kriminalci, ki posiljujejo in ubijajo v Nemčiji, se nato vzamete pod zaščito (skupaj z glavnimi mediji / policijo) in jih prikazujete kot žrtve desničarjev. Če bi si resnično želeli spoštovanja in imeli vest, bi za svoje zločine odgovarjali pred sodiščem.

Če vas pravosodje ne obišče, vas bodo ljudje, ker oblast pripada izključno ljudem, nemški narod je vaš delodajalec. Noben kancler ni nikoli namerno povzročil nemškemu narodu toliko škode in trpljenja.

V prihodnosti si želim samo eno: da vas in vse vaše sodelavce spravimo pred sodišče zaradi vseh kršitev zakona, nato pa greste s svojimi kohortam vred v zapor do konca življenja. Tako hude izdaje suverenega ljudstva v zgodovini Nemčije še ni bilo.

Plačani komentatorji in hinavci, ki vam še vedno ližejo zadnjico, ne zmorejo razmišljati jasno in s svojo pametjo, vas lahko prenehajo hvaliti, saj takšnih ljudi noben razumen človek ne jemlje resno. Globoko vas zaničujem in vam želim kazni, ki si jo zaslužite. Z globokim prezirom- nekdanja igralka Silvana Heißenberg.«

Zadnje novice

Sorodne vsebine