9.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Noro: Twitter Trumpova svarila o dokumentirani volilni goljufiji pospremil s članki sovražnih medijev, ki ameriškega predsednika označujejo za lažnivca!

Na socialnem omrežju Twitter so tvite ameriškega predsednika Donalda Trumpa, v katerih je svaril pred možnostjo volilne prevare, do katere bi prišlo, če bi lahko volivci svoje lističe poslali po pošti, pospremili s povezavami do CNN, kjer naj bi preverjali resničnost Trumpovih trditev. Dejstvo, da prihaja med volitvami do zlorab, je že dobro dokumentirano in znano dejstvo, ki pa ga Demokrati namerno ignorirajo.

 

“Ni pogojev (NULA!) da bi glasovi po pošti bili karkoli manj od konkretno goljufivih. Poštni nabiralniki bodo oropani, volilni lističi ponarejeni, celo nelegalno natisnjeni in lažnivo podpisani,” je zapisal na Twitterju ameriški predsednik Donald Trump.

“Kalifornijski guverner milijonom ljudem, ki živijo v državi, pošilja volilne lističe, ne glede na to, kdo so ali kako so prišli tja. Temu bodo sledili profesionalci, ki bodo vsem tem ljudem govorili, številni od njih prej niso nikoli niti pomislili da bi volili, kako in za koga naj volijo. To bodo nameščene volitve! Ni pogojev!” je bil oster Trump.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine