12.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 26 septembra, 2022

Namesto plačila zaposlenim grozila s krampom

Piše: C. R.

Osumljenka s krampom je v sredo vstopilas v trgovino Rite Aid v Los Angelesu in odšla s košarico alkoholnih pijač, so v četrtek za Fox News povedale oblasti.

Stranke v trgovini v Venice Beachu so opazile žensko, ki je z orodjem vstopila v trgovino ob približno 15.00, je zapisala policija.

Televizija Fox 11 je citirala oblasti in poročala, da naj bi uslužbencem grozila, ko so ji poskušali vzeti košarico z blagom.

“V četrtek zjutraj je policija še vedno iskala osumljenko s krampom. V bizarnem incidentu ni bil nihče poškodovan,” je bilo zapisano v članku televizije Fox 11.

Videoposnetek je pokazal osumljenko, ki se je sprehodila mimo kupcev, ki so vstopili v trgovino, s krampom, ki ga je imela naslonjenega na ramo. V nekem trenutku se je zdelo, da vleče svojo košarico po tleh, nato pa si ogleduje razstavljene izdelke:

V začetku tega meseca je detektiv losangeleške policijske uprave opozoril ljudi, naj ne obiskujejo mesta, saj se je na tem območju povečalo število ropov z razbijanjem in grabljenjem, je poročala televizija Fox 11:

Jamie McBride je direktor Policijske zaščitne lige Los Angelesa. V ponedeljkovem nastopu v oddaji FOX News je McBride voditeljem povedal, da “ljudem sporoča: ‘Ne obiskujte mesta, ker menimo, da vas zdaj ne moremo zavarovati,'” in Los Angeles primerjal s filmom Očiščenje (The Purge), “le da imajo namesto 24 ur za izvedbo zločina na voljo 365 dni.”

McBride je krivdo za porast kriminala pripisal stvarem, kot sta Predlog 47, ki je spremenil smernice za izrekanje kazni, in državni politiki ničelne varščine, zaradi katere se po njegovih besedah kriminalci vrnejo na ulice, “hitreje kot policisti lahko končajo poročilo”.

Medtem so kalifornijski demokrati nedavno spremenili svoje stališče in dejali, da je treba ustaviti porast kriminala in da je za to potrebna policija.

“Čas je, da se vladavina kriminalcev, ki uničujejo naše mesto, konča,” je ob napovedi posodobljenih ukrepov javne varnosti izjavila županja San Francisca London Breed.

“In končala se bo, ko bomo sprejeli ukrepe za bolj agresivno delovanje organov pregona … in manj strpnosti do vsega sranja, ki je uničilo naše mesto,” je dodala.

Vir: breitbart

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine