22.9 C
Ljubljana
sobota, 31 julija, 2021

Na portalu MMC RTVS povsem izgubili kompas: Branitelje kulturne dediščine v Londonu ožigosali za skrajne desničarje

V središču Londona so se zbrali skrajni desničarji, nogometni huligani in veterani, češ da bodo zaradi pozivov k odstranitvi kipov trgovcev s sužnji, rasistov in kolonizatorjev, branili spomenike …“, danes pišejo na portalu RTV MMC, ki ga finančno vzdržujejo vsa slovenska gospodinjstva. Glede na zapisano so prej skrajni tisti, ki pišejo tovrstne nebuloze ali urednik, ki dovoljuje objave.

RTV Slovenija ima že sistemsko vgrajeno težavo uravnoteženosti medija, tokrat pa na portalu MMC pišejo dokazane laži o protestih v Londonu in Bristolu.

Po divjanju in uničevanju kulturne dediščine Antifa in Black Lives Matter anarhistov, za katere iz njihovih ust nikoli nismo slišali, da so nasilni, temveč obratno: da gre za miroljubne protestnike, ki so mimogrede popisali nekaj kipov, kakšnega polomili, da o drugi škodi ne izgubljamo besed.

Kako brutalno zavajajo na RTV, pove tudi zapis, da so prišli uničevanje kipov reševati skrajni desničarji. Sprevržena socialistična mentaliteta novinarja in urednika, ki je dovolil objavo takšne neumnosti. Branitelji tradicionalne britanske kulture niso skrajni desničarji, temveč kvečjemu domoljubi, k čemur pa ne pritiče pridevnik skrajnosti, saj je obramba kulturnih temeljev dolžnost vsakega normalnega državljana Velike Britanije.

Skrajni so kvečjemu tisti, ki ropajo, požigajo, uničujejo, pretepajo, pišejo z grafiti, mečejo kamenje … Toda tega na RTV Slovenija ali na njihovi spletni stran MMC RTVS  ne boste slišali, dokler ga bodo obvladovale stare sile, ki s profesionalnim medijskim poročanjem nimajo ničesar skupnega.

Zadnje novice

Sorodne vsebine