-1.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Muslimani v New Yorku so ustanovili svojo uniformirano policijo

V zadnjih letih so islamisti v četrtih mnogih zahodnih mest vzpostavili svojo oblast na podlagi šeriatskega prava. To oblast, ki je večinoma v nasprotju z zakoni in navadami zahodne civilizacije, često tudi varujejo z lastno versko milico, ki patruljira po mestni četrti in terorizira tiste, ki se tej uzurpaciji oblasti nočejo podvreči.

Pri tem jim gre na roko tudi dejstvo, da precejšen del politično korektno zdresirane politike, medijev in javnosti ne upa in tudi noče kritizirati te uzurpacije, zato postaja islamizacija zahodnih mest vse bolj očitna. Tako, da se lahko vprašamo, kdaj bo tudi v naših mestih, recimo v okolici ljubljanske džamije, začela delovati islamistična policija, ki bo vsiljevala občanom šeriatske šege in zakone.

V newyorškem mestnem predelu Brooklyn so šli islamisti še korak naprej kot v drugih mestih v zahodnem svetu. Omislili so si kar uniformirano policijo, z označenimi patruljnimi avtomobili. Lokalna uradna policija jih celo legitimizirala kot neke sorte pomožno policijo, kar niti ni čudno, saj lokalni muslimanski policisti v svojem prostem času trenirajo pripadnike te nove islamistične policije. Islamistična policija je sicer za sedaj vsaj uradno še neoborožena, se pa mnogi v tem predelu New Yorka bojijo, kdaj se bo tudi oborožila. Pripadniki te islamistične policije trdijo, da so se organizirali zaradi zaščite muslimanskega prebivalstva, ki menda trpi zaradi napadov islamofobov. No, mnogi tamkajšnji muslimani pravijo, da jim ni nič znanega o kakšnih napadih nanje in da jih nihče ni vprašal, če si želijo islamistične policije ter da jim ta privatna islamistična policija vzbuja nelagodje. Medtem pa je vodstvo Brooklynske islamistične policije že sporočilo, da se nameravajo še razširiti in povečati število patruljnih avtomobilov, saj se jim pridružuje ducate novih članov.    

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine