19.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 24 junija, 2024

Migrantoljubci se za uresničitev ciljev ne ustavijo niti pred zločinom!

Piše: Bogdan Sajovic

Grški obveščevalci so pod krinko razkrili zločine migrantoljubskih organizacij. Razkrite so štiri organizacije in petintrideset posameznikov. V ozadju požarov v migrantskih centrih na grških otokih so migrantoljubski aktivisti.

Grški mediji so nedavno objavili razkritja grške obveščevalne službe, po katerih migrantoljubske nevladne organizacije iz Zahodne Evrope ne le zagovarjajo, pač pa spodbujajo in organizirajo migracije iz tretjega sveta na našo celino. Glede na zapisano se migrantoljubci ne ukvarjajo samo s »pomočjo« migrantom, ki bi med svojim pohodom proti Evropi zapadli v škripce, pripadniki mednarodnih organizacij vodijo dobro organizirano in po vsem sodeč tudi financirano akcijo prevažanja migrantov, pri tem pa se ne ustavljajo pred kršitvami državnih in mednarodnih zakonov in po pisanju medijev, ki se sklicujejo na izsledke grške tajne službe, niti pred zločinom.

Grčija na udaru migracij
Grčija je ena od evropskih držav, ki so najbolj na udaru množičnih migracij. V sosednji Turčiji je namreč po grobih ocenah okoli pet milijonov migrantov tretjega sveta, ki so se tam zbrali z vseh vetrov. Številka je dejansko okvirna, lahko gre za nekaj sto tisoč, morda celo milijon migrantov v eno ali drugo smer. Turčija prejema milijarde dolarjev pomoči od Evropske unije za vzdrževanje teh migrantov, kljub temu pa na sto tisoče migrantov »pobegne« iz turških taborišč in se napoti proti Evropi ter tako seveda preide grško mejo bodisi po kopnem, bodisi iz maloazijskih pristanišč na bližnje grške otoke, ki že pokajo po šivih zaradi tega pritoka migrantov. Migrantoljubski lobi, nevladne organizacije in levo liberalni mediji kričijo, češ da mora Evropa vse te migrante sprejeti, jih porazdeliti po celotni celini in seveda zasuti s socialno pomočjo. A po vsem sodeč migrantoljubski “aktivisti” počenejo še vse kaj drugega kot samo kričijo.

Grški operativci pod krinko
Pred nekaj meseci so grške varnostne službe poslale skupino operativcev pod krinko v turško Malo Azijo. Operativci so se predstavljali kot migranti tretjega sveta in ni trajalo dolgo, ko so odkrili, da so migrantoljubski aktivisti v bistvu glavni organizatorji množičnih migracij v Evropo. Po koncu večmesečne preiskave so operativci sestavili poročilo, iz katerega izhaja, da je več nevladnih organizacij in 35 posameznikov kršilo celo vrsto zakonov in so torej grožnja varnosti Grčije, še posebno ker so za dosego svojih ciljev tudi vohunili. Za nameček pa so vmešani še v serijo požigov, ki so ne le »običajni zločin«, ampak prava teroristična dejanja.

“Aktivistični” operativci
Poročilo omenja štiri v Nemčiji registrirane nevladne organizacije za »pomoč beguncem«, in sicer “Mare Liberum”, “Sea Watch”, “FMM” in “Josoor International Solidarity”. Gre za dobro organizirane in očitno tudi financirane organizacije s široko mrežo podpornikov po vsej Evropi. Tudi “aktivisti”, bolje rečeno operativci prihajajo iz različnih evropskih držav, izhaja iz poročila, saj je med 35 operativci, ki so jih posamezno navedli grški agenti pod krinko, 26 nemških državljanov, dva Švicarja, po en Francoz, Bolgar, Španec, Norvežan in Avstrijec, rekrutirali pa so tudi po dva afganistanska in iranska migranta, ki sta očitno direktna zveza in tolmača v stikih “aktivistov” z migranti.

Operativci so odkrili, da dve iz omenjene petintrideseterice “aktivistov”, Norvežanka in Avstrijka, slednja je tudi ustanovna članica nevladne organizacije Joosor International Solidarity, delujeta kot neposredna zveza med nevladnimi organizacijami in migranti, lokalnimi oblastmi v turških maloazijskih pristaniščih ter lokalnimi kriminalci, ki se ukvarjajo s prevozom migrantov. Drugi omenjeni “aktivisti” organizirajo vkrcavanja na turški obali in predlagajo poti do primerih plaž na grških otokih, kjer se migranti izkrcavajo. Poleg tega migrante oskrbijo s telefonskimi številkami lokalnih grških migantoljubcev, pravnikov in predvsem medijev, ki sodelujejo z nevladniki v pritiskih na oblasti in bombardiranju javnosti s solzavimi zgodbicami.

Vohunsko polovilo v Egejskem morju
Omenjeni nevladniki so bili vmešani tudi v prave vohunske operacije, saj so opremili ladjo “Mare Liberum” z moderno komunikacijsko opremo in jo poslali na morje z nalogo zbiranja varnostnih podatkov. Ladja je križarila po Egejskem morju in prisluškovala sporočilom grške obalne straže in drugih varnostnih organizacij. Spremljala je gibanje grških policijskih plovil, potek operacij in o tem obveščala centralo in operativce, ki so seveda informacije delili s kriminalci, prevozniki migrantov. Na ladji, ki je lani nasedla, so grške oblasti našle tudi natančne zemljevide z označenimi točkami vkrcavanja na turški obali in primerne plaže na grških otokih, na katerih so izkrcavali migrante.

Foto: epa

Nevladniki v ozadju požigov
Poročilo pa tudi obtožuje omenjene nevladne organizacije, da so prek svojih operativcev v migrantskih centrih zanetili vrsto požarov, katerih namen je bil prisiliti grške oblasti, da migrante preseli iz centrov na otokih na grško celino, od koder bi laže nadaljevali pot proti Zahodni Evropi, ob tem pa tudi vplivati na evropsko javno mnenje. Po poročilu grških obveščevalcev so nevladniki spodbudili požig šole za migrante “Ena sama družina” pri taborišču Kara Tepe (neposredni požigalci so bili trije Palestinci), za več požarov okoli migrantskih taborišč pri Mitilenu in požig znanega migrantskega centra Moria (neposredni požigalci so bili Afganistanci).

Migrantoljubski nevladniki so torej organizirali pravo kriminalno združbo, ki se ne ustavi niti pred zločinom, da bi uresničila svoje cilje. Vendar pa jih bodo grške oblasti težko pripeljale pred roko pravice. Vseh 35 naštetih operativcev je zunaj dosega grških oblasti, vse štiri omenjene nevladne organizacije pa so registrirane v Nemčiji, tako da je grškim oblastem nemogoče izvesti preiskavo na njihovem sedežu in priti do pisnih dokazov o njihovem delovanju. Potrebno bi bilo sodelovanje nemških oblasti, na žalost pa je nemški politični vrh med glavnimi podporniki množičnih migracij tretjega sveta, ki grozijo, da bodo uničile našo celino. Vsekakor je poročilo grških obveščevalcev dokaz za zločinsko naravo migrantoljubskih nevladnikov in zdaj je naloga evropske javnosti, da prisili oblasti, da zatrejo zločinske migrantoljubske združbe, ki načrtujejo potop naše civilizacije.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine