11.8 C
Ljubljana
sobota, 20 aprila, 2024

Levičarka se je očitno tako zadrogirala, da je »poslušala« albuma 2Paca in Snoop Dogga, še preden sta ga glasbenika posnela

»Moji dragi pokojni babici (katerih izredno zapuščino sem nedavno opisal na tej spletni strani) in tudi moji starši se obračajo v grobu, da ne bi videli imena svoje družine, ugleda in ponosne Jamajke, in to na kakršenkoli način, v šali ali brez nje, v povezavi z lažnimi stereotipi zaljubljenih v kajenje trave pri iskanju politike identitete. Govorim zase in za mojo jamajško družino, saj se želimo odločno ograditi od takega razumevanja,« je za portal Jamaica Global Online dejal Donald Harris, profesor s Stanforda, sicer oče Kamale Harris, ki je napovedala kandidaturo za nominacijo demokratske stranke v tekmi za predsednico ZDA.

Donald Harris je resno zagrozil, da se bo uradno odpovedal svoji hčerki, ki se je v radijskem intervjuju v oddaji Breakfast Club pohvalila, da je med študijem kadila marihuano.

Harrisovi so, glede na to, da je bila dolgo tožilka, nekateri demokrati očitali, da je proti legalizaciji marihuane. Da bi se tega otresla, je v intervjuju na vprašanje, ali je kdaj kadila marihuano, odgovorila: »Jaz sem z Jamajke, se hecate?«

To je ujezilo Donalda Harrisa, češ da ni res, da vsi, ki prihajajo z Jamajke, kadijo marihuano. »Cela družina se želi odreči te karikature,« je dejal in pri tem mislil na hčerko.

Je pa zanimivo, da je Kamala Harris dejala, da je v drugi polovici 80-ih let prejšnjega stoletja na fakulteti med kajenjem marihuane poslušala 2Paca in Snoop Dogga. Zanimivo zato, ker sta raperska zvezdnika prve albume posnela šele v začetku 90-ih let, se pravi takrat, ko je Kamala že končala s študijem.

Komentatorji zdaj ugibajo. Ali je bila marihuana tako dobra, da je Kamala slišala glasbo, ki sploh še ni bila posneta, ali pa je enostavno lagala, kar za demokrate ne bi bilo nič novega.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine