6.7 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Kultura smrti: levičarske oblasti na Švedskem dale navodilo, da je treba starejše s COVID-19 »za vedno uspavati«

Medtem ko v Sloveniji levičarji slavijo »žvižgača« smrti Ivana Galeta, ki je razkril domnevne nepravilnosti pri dobavi medicinskih ventilatorjev, in retardiranega zdravnika Riharda Knaflja, ki vernikom odreka zdravljenje s pomočjo ventilatorjev, ima na Švedskem z levičarskimi oblastmi težave žvižgač življenja. Zdravnik Jon Tallinger je razkril oblastniško navodilo zdravstvenemu osebju, po katerem starejšim odrekajo zdravljenje z medicinskimi ventilatorji, češ naj starejše rajši »za vedno« uspavajo z morfijem.

Doktor Jon Tallinger v ekskluzivnem intervjuju za fundacijo RAIR USA prosi za »zunanjo pomoč«. Doktor Tallinger namreč razkriva, da je bila zdravnikom poslana direktiva lokalne uprave, ki jim je naročila, naj starejših bolnikov s koronavirusom ne napotijo ​​v bolnišnico na intenzivno nego ali tretma s kisikom, ki bi jim lahko morda rešil življenje. Namesto tega, pojasnjuje dr. Tallinger, so zdravniki dobili navodilo, naj tem pacientom dajejo morfij, s čemer bi jim še dodatno otežili absorpcijo kisika, kar bi povzročilo, da bi pacient »za vedno zaspal«. Oblasti ta ukrep maskirajo pod formulacijo, naj zdravniki paciente »vključijo v paliativno oskrbo in jim dajejo morfij.« Paliativna oskrba ne pomeni zdravljenje bolezni, temveč ukrep, ki lajša stanje pacienta. Dr. Tallinger, ki se ga je na Švedskem že prijel vzdevek »Dr. Whistleblower«, pravi, da bi sicer z dovajanjem morfija pacientu res »olajšali stanje«, saj bi »mirno zaspal«. Za vedno. 

Dr. Tallinger zato poziva stroko v tujini, naj pritisne na švedske oblasti, da opustijo takšne sramotne in nemoralne postopke proti svojim starejšim državljanom. 

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine