14.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

Karizmatik in duhovnik James Manjackal poziva k molitvi: »Evropejci, zbudite se, posvetite svojo domovino Jezusu Kristusu!«

Znani karizmatik iz Indije, duhovnik in redovnik oče James Manjackal, ki sicer živi v Nemčiji, že nekaj let poziva k spreobrnjenju. Ob tem opozarja na satanove načrte upostošenja Evrope.

 

»Skrajni čas je, da se prebudimo, še preden satan uresniči svoj načrt,« je poleti 2018 dejal Manjackal, ki je ob tem prosil cel svet in mnoge narode, za katere je vodil številne duhovne obnove, naj se povežejo v molitvi. Pozval je vse kristjane, naj posvetijo svojo domovino Jezusu Kristusu. Kot pravi, je prišel trenutek, da narodi organizirajo molitvene verige, jerihonske molitve, organiziran rožni venec (sedaj preko videozveze). Ob tem meni, da so nekateri narodi to že naredili, prav pa bi bilo, da bi tudi državniki sodelovali pri tem, še preden bi satan dosegel svoje.

»Verniki, ki pripadajo karizmatičnemu ali kateremu drugemu toku v Cerkvi ali negujejo marijansko pobožnost, naj se prvi odzovejo temu pozivu. Molitev in post premikata gore! Otroci, skrajni čas je, da vstanete iz svojega spanca, hladnosti, ravnodušnosti, sebičnosti in lenobe, ker bo satan sicer zasužnjil vaše potomce in jih povlekel v mračno stanje duše ter vseh vrst grehov, na koncu pa uničil telo in dušo, ki bo končala v peklu. Opazujte znamenja časa. Evropejci, prebudite se in pojdite v borbo za vero v Gospoda Jezusa Kristusa – vogelnega kamna Evrope!« je zapisal. Kot pravi, so nam lahko za zgled nekatere države, kot denimo Poljska, Zambija in Peru. »Pohitite in začnite z molitvijo, da ne bo prepozno,« je dejal. Dandanes te besede lahko še bolje razumemo.

P. S.:

Molitev za posvetitev naroda Presvetemu Srcu Jezusovemu in Brezmadežnemu Srcu Marijinemu:

»Vsemogočni večni Bog, zahvaljujemo se ti in te slavimo, ker si nas ustvaril po svoji podobi in nas postavil na ta lep planet in nas zaupal svojemu Sinu, Gospodu Jezusu Kristusu, ki nam je s svojim trpljenjem in smrtjo prinesel odrešenje. Gospod Jezus Kristus, Sin živega Boga, zahvaljujemo se ti, ker si nam dal svojega Svetega Duha, da bdi nad nami, nas vodi in usmerja naša življenja po Bogu. Sveti Duh, združeni z vsemi ljudmi na zemlji te srčno prosimo, obnovi obličje zemlje in naša srca razsvetli z modrostjo, da bomo živeli v skladu z Božjo voljo in v ljubezni do Boga in bližnjega. Gospod Jezus Kristus, naš odrešenik in odkupitelj, zdaj in vedno, združen z vsemi državljani in državljankami Slovenije, sprejemam Tebe za Gospoda in Kralja naše domovine in posvečujem sebe in mojo državo Tvojemu presvetemu Srcu po Brezmadežnem Srcu naše nebeške Matere Marije. Prosimo te, da vladaš nad nami in našo državo s svojim Svetim Duhom v pravičnosti, slogi in napredku, ki ustvarja našo poslušnost Božjim zapovedim, spoštovanju življenja ter moralnih vrednot po Božji besedi, kot je zapisana v Svetem pismu.”

Očenaš, Zdravamarija, Slava Očetu….

Zadnje novice

Sorodne vsebine