7 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Kar 1,3 tone kokaina v Makedonijo prišlo preko Albanije: Končni cilj Slovenija!

Makedonske oblasti so aretirale najmanj tri osebe v povezavi z zasegom 1,3 tone kokaina. Trije aretirani naj bi bili zaposleni v trgovini s sadjem, kjer so tudi odkrili drogo.

Makedonske oblasti so 1,3 tone kokaina zasegle v tovornjaku z bananami, ki je v torek, 18. februarja 2019 vstopil v Črno Goro. Tovornjak naj bi potoval iz Albanije preko Makedonije, končni cilj pa naj bi po poročanju Oculus News bila Slovenija.

Albanske oblasti so v tej antinarkotični preiskavi sodelovale z ameriško DEA in italijansko finančno policijo. Tovornjaku so pustili da zapusti Albanijo, saj so želeli izvedeti kam je namenenjen in kdo vse se skriva za tihotapljenjem tako velike količine kokaina.
 

Hm.
Kokain, zasežen v Krusopeku, je kolumbijskega porekla, namenjen je v Koper v Sloveniji https://m.makpress.mk/Home/PostDetails?PostId=330125 …

https://pbs.twimg.com/card_img/1230457483250032641/zGRWlnDD?format=jpg&name=144x144_2); background-size: cover;” style=”position: absolute; top: -1px; left: -1px; bottom: -1px; right: -1px; background-size: 3em; background-position: center center; background-repeat: no-repeat; background-image: url(“//ton.twimg.com/tfw/assets/news_stroke_v1_78ce5b21fb24a7c7e528d22fc25bd9f9df7f24e2.svg”);”>

Кокаинот запленет во Крушопек е од колумбиско потекло, наменет за Копер, Словенија

За полициската акција што синоќа се одвиваше во село Крушопек, во скопски Сарај, при што беше запленет еден килограм од вкупно 1,3 тони кокаин контролирана пратка, во магацин за овошје – банани, се…

m.makpress.mk

 

Vodja posebne enote proti korupciji in organiziranemu kriminalu Arben Kraja je za mediej povedal, da je Albanija bila zgolj tranzitna država. Makedonske oblasti pa medtem že napovedujejo, da bo več informacij znanih danes.

Novinarka Demokracije Petra Janša je medtem na Twitterju sporočila, da je 1,3-tonska zasežena pošiljka kokaina v Krušopeku bila kolumbijskega porekla.

Ivan Šokić

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine