14.3 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Je začela tudi Mladina pričela sejati paniko? Objavili so “panično” sliko italijanskega zdravnika in razmer v Italiji

V Italiji je po zadnjih podatkih 10.149 potrjenih okužb s Covid-19, od začetka izbruha bolezni v državi je umrlo že 631 ljudi, medtem ko si jih je do sedaj opomoglo 724. Kako resno je obsedeno stanje, ki vlada v državi, pa je v sporočilu objavljenem na Facebooku opozoril tudi italijanski zdravnik Daniele Macchini, ki je izpostavil, da pri Covid-19 ne gre za malo hujšo gripo, kakor so številni naravnost neodgovorno opisovali smrtonosno bolezen, ki je do zdaj po svetu terjala 4.284 življenj. Obregnil se je tudi ob naravnost neodgovorno obnašanje ljudi, ki zavračajo opozorila in se celo ponašajo s tem, da ne upoštevajo navodil, saj se država po njegovih trditvah sooča z epidemiološko katastrofo.

 

Mladina, tednik globoke države, je še nekaj dni nazaj, ko smo le redki mediji svarili pred nevarnostjo širjenja novega koronavirusa Covid-19 iz Italije in Kitajske ter neukrepanjem vlade, širil zlonamerne vesti o širjenju panike in povzročanju škode. Toda ni bilo potrebno dolgo, ko so tudi v Sloveniji pričeli iz dneva v dan ugotavljati nove primere okužb, saj smo bili na prihod nevarnega koronavirusa povsem nepripravljeni. Sedaj so tudi v Mladini obrnili karto in spregledali, saj so objavili opozorilo italijanskega zdravnika.

Ni več izmen, urnikov. Za nas izven bolnice ni več družbenega življenja;” je v svoji izpovedi o boju s koronavirusom Covid-19 zapisal dr. Daniele Macchini iz bolnišnice v Bergamu, kjer se je virus prvič pojavil v Italiji.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine