4.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 5 decembra, 2022

Italija je zaprla pristanišča za migracije

Piše: Bogdan Sajovic

Nova vlada zapira italijanska pristanišča za migrante. Srd globalističnih elit. Izsiljevanje humanitarcev se ni obneslo. Italija pravi, da je suverena država in zavrača vlogo odlagališča migrantov. Migranti so sredstvo za uničenje naše celine.

Nova italijanska desna vlada pod vodstvom Giorgie Meloni je začela udejanjati svoje predvolilne obljube. Zaprli so namreč italijanska pristanišča za ladje, ki prevažajo ilegalce prek Sredozemskega morja in jih odlagajo v Italiji. Gre za tako imenovane humanitarne ladje, ki jih vodijo različne nevladne organizacije, vse bogato podprte z denarjem globalističnih elit. Te ladje ob afriški obali prevzemajo nezakonite migrante pod krinko človekoljubnega reševanja in jih vozijo v italijanska pristanišča. Seveda gre za prevaro, »človekoljube ladje« so v resnici taksiji, ki prevažajo na tisoče migrantov tretjega sveta na našo celino.

Dogovor med globalisti in tihotapci

V bistvu gre za dogovor med globalisti in tihotapci migrantov. Slednji na račun migracij namreč kopičijo enormne profite, ki se s pojavom tako imenovanih humanitarnih ladij še povečujejo. Tihotapcem namreč sploh ni treba več nabavljati plovil in tvegati, da bi jih oblasti zaplenile. Zdaj jim zadostuje, da nabavijo kakršnokoli lupino, ki je sposobna izpluti iz pristanišča, nanjo natovorijo »do roba« migrantov, potem ko so zaračunali mastno voznino, morajo le še obvestiti najbližjo »humanitarno ladjo«, da nekaj milj od obale pobere migrante in jih nato prepelje čez morje v evropska pristanišča. Vsi so srečni, tihotapci, ki veselo služijo, migranti, ki dosežejo svoje sanje, se pravi bogato evropsko socialo, in globalisti, ki potrebujejo migrante tretjega sveta za svoj načrt uničenja Evrope in naše družbe. Nezadovoljni so le evropski staroselci, ki jim to znižuje kakovost življenja. A mnenje Evropejcev globalistov seveda niti najmanj ne zanima.

»Humanitarci« ostali na odprtem morju

Vendar pa imajo staroselci, vsaj za sedaj, še vedno možnost, da na volitvah izvolijo vlado, ki skrbi za njihove koristi. Italijanski volivci so tako pred tedni tudi naredili in izvolili vlado Girogie Meloni, ki se je takoj lotila dela. V nasprotju s prejšnjo vlade, ki so jo podpirali, pravzaprav celo postavili globalisti, je nova vlada razglasila, da so poslej italijanska pristanišča za prevoznike imigrantov zaprta.

Več »humanitarnih ladij« je tako ostalo na odprtem morju in seveda so takoj začeli z izsiljevanjem, češ da morajo pod nujno izkrcati migrante, če ne gorje. Ker pa italijanska vlada ni popustila, so začeli iskati alternative za izkrcanje v Španiji, Franciji ali celo Grčiji. Zanimivo pa je, da so vsa ta alternativna pristanišča nekajkrat dlje od zdajšnjega položaja ladij, kot je več pristanišč v severni Afriki. Se pravi, da »urgentno izkrcanje« očitno le ni tako urgentno, kot so trdili globalistični nevladniki.

Italija je suverena država

Seveda se je na italijansko vlado vsul srd globalistične kabale, za nameček pa še nekaterih progresivnih vlad, denimo nemške. A italijanska vlada jim ni ostala dolžna. Rekli so, da je Italija suverena država, ki ima pravico odločanja, koga in koliko, če sploh, bo spustila v državo in kdaj. Dejali so še, da odklanjajo vlogo odlagališča migrantov tretjega sveta, in nakazali, naj se globalisti kar sprijaznijo z novo italijansko migrantsko politiko. Sicer pa je letos do spremembe v vladni palači v Italijo prišlo že 83 tisoč nezakonitih migrantov tretjega sveta, mnogi od teh na »humanitarnih ladjah«, ki jih vodijo globalistični nevladniki.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine