19.5 C
Ljubljana
nedelja, 20 junija, 2021

Huawei z najboljšim izdelkom za podatkovne centre

Tehnološki velikan ima po oceni uporabnikov najboljše stikalo za podatkovne centre. Zato je prejel nagrado svetovalne hiše Frost & Sullivan 2020, ki vsako leto izbira najboljše v panogi.

Največje svetovno svetovalno podjetje za rast podjetij Frost & Sullivan vsako leto pregleda in oceni najboljša stikala za podatkovne centre. K sodelovanju so vedno povabljeni mnenjski voditelji, strokovnjaki in direktorji, da izberejo, primerjajo in ocenijo izdelke z dveh vidikov: tehnološkega in uporabniškega. Končno priznanje podelijo produktom z vodilnimi tehnologijami in odlično uporabniško izkušnjo, s čimer podjetjem pomagajo pri odločanju o nakupu IT opreme.

»CloudEngine 16800 je vodilni izdelek za podatkovne centre podjetja Huawei, ki je usmerjen v umetno inteligenco. Vesel sem, da je Huawei prejel to nagrado,« je dejal Leon Wang, predsednik Huaweijevega podjetja za podatkovne centre. Poudaril je, da ostajajo osredotočeni na stranke in vlagajo v inovacije, s čimer bodo zagotovo obdržali vodilni položaj.

Huawei je stikalo CloudEngine 16800 predstavil lani in je prvi tovrstni izdelek usmerjen v umetno inteligenco, ki zagotavlja petkrat hitrejše preklapljanje od povprečja v panogi. Poleg tega s svojimi zmogljivostmi zmanjša porabo energije na bit za 26 odstotkov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine