6.4 C
Ljubljana
sreda, 22 marca, 2023

Homoseksualca svoja posvojena sinova posiljevala in prodajala pedofilom

Piše: Sara Kovač (Nova24tv.si)

ZDA je že pred meseci pretresla šokantna novica – da je istospolni par iz zvezne države Georgia spolno zlorabljal posvojena sinova. Sedaj pa so na dan prišle še grozljive podrobnosti. Znano je tudi, da sta otroka prodajala tudi drugim gejem in tako mastno zaslužila, da sta si lahko zgradila razkošno hišo. 

Premožni gejevski par iz ameriške Atlante je bil obtožen spolne zlorabe posvojenih sinov. Znano je, da sta ju geja prodajala tudi drugim moškim v soseščini. Zachary Zulock in njegov soprog William Dale Zulock Jr. sta bila sicer zelo priljubljena na lokalni gejevski sceni v ameriški zvezni državi Georgia. Zaradi storjenih zločinov pa jima grozi dosmrtni odvzem prostosti. Znano je, da sta tudi preko prodajanja posvojenih otrok izvrstno zaslužila in si s prisluženim denarjem postavila razkošno hišo. Zachary je bil sicer zaposlen v bančništvu, William pa v vladnem središču za pomoč strankam, poroča Portal24.

Par je sicer uspel tedensko zaslužiti 7500 dolarjev. Hišo si je postavil na območju, kjer podobne nepremičnine stanejo 900 tisoč dolarjev. Njuni prijatelji in sorodniki sicer niso bili seznanjeni s tem, na kakšen način jima je uspelo priti do enormnih zneskov. Avgusta ponoči pa je prišlo do racije na njunem domu, v kateri so organi pregona eno osebo nago odpeljali z doma. Šele tedaj sta priznala serijo gnusnih zločinov. Govora je o posilstvih in o tem, da sta sinova silila v oralni seks. Vrh vsega pa sta otroka tudi prodajala drugim lokalnim moškim. V zgodbi o zvodništvu sta se pojavila še dva moška – Hunter Clay Lawless, star 27 let, in Luis Armando Vizcarro-Sancheza, star 25 let.

Njuni imeni v začetku nista bili znani. Prav tako še ni znano, ali sta imela s fantoma kdaj tudi sama spolne odnose. Lawless je organom pregona zaupal, da Zachary večkrat povabil k sebi na dom, spoznala pa sta se preko prijatelja. Aretiran je bil tedaj, ko so preiskovalci za področje otroške pornografije odkrili “velik zaklad”, ki je vodil do njegovega elektronskega naslova. Po besedah Lawlessa naj bi ga Zulock kontaktiral preko Snapchata. Rekel mu je, da želi tisto noč posiliti sina, in da pričakuje posnetek tega … Policija je na Lawlessovem GSM-u odkrila tako fotografije kot tudi videoposnetke Zacharyja, kako posiljuje otroka.

Gejevski par, ki je spolno zlorabljal svoja sinova. (Foto: Twitter)

“Nocoj bom ‘f*kal’ svojega sina. Počakaj.”
Perverzni gej je v enem svojih sporočil zapisal: “Nocoj bom ‘f*kal’ svojega sina. Počakaj.” Lawless sicer živi pri svoji materi. Potem ko je bil plačana varščina po raciji avgusta (v višini 25 tisočakov) pa je bil izpuščen. Vizcarro-Sanchez je v priporu pristal zaradi številnih zlorab, med drugim naj bi 13-letnega sorodnika skušal prisiliti v spolni odnos. Še vedno pa ni jasno, kaj je organe pregona privedlo do Zulockovih. Pred aretacijo sta geja živela udobno življenje v Atlanti. Del denarja za otroka naj bi po njunih besedah dobila tudi od države. Par je do nadaljevanja sojenja v priporu.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine