9.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Globalni škodljivec Soros skuša prek Amnesty International preprečiti referendum o tradicionalni družini

Nevladna organizacija Amnesty International, ki jo financira milijarder George Soros, poskuša v Romuniji ustaviti referendum, ki bi definiral poroko kot zvezo med možem in ženo.

Referendum za jasnejšo določitev poroke z ustavo je sprožila peticija Koalicije za družino, ki so jo po pisanju Voice of Europe podprli trije milijoni Romunov. Referendum bi spremenil 48. člen romunske ustave in s tem določil, da je temelj družine poroka med “moškim in žensko” in ne med “soprogoma.”

Romunski poslanci so predlog referenduma potrdili z veliko večino in razpisali referendum s tem vprašanjem za 7. oktober. To pa je zmotilo Amnesty International, ki namerava izpodbijati izpeljavo referenduma na romunskem ustavnem sodišču, da bi preprečili Romunom, da sami odločajo o svoji prihodnosti in definiciji poroke. S tem se Amnesty International, ki je mednarodna nevladna organizacija, vpleta v politično in demokratično voljo Romunov, saj jim želi vsiliti svoje arbitrarne in subjektivne definicije ter jim tako diktirati, kako naj živijo v svoji državi.

Kot razlog za svoje politično motivirano početje so navedli, da bi lahko referendum vodil do kršitve mednarodnih človekovih pravic in spodbujal “homofobno diskriminacijo” v državi. Ob tem je smiselno poudariti, da se je organizacija med nedavnim referendumom o splavu na Irskem znašla pred sodiščem zaradi nezakonite donacije Georga Sorosa, ki je niso želeli vrniti nazaj.

Zadnje novice

Sorodne vsebine