12 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Frankfurtska policija je proti levičarskim Antifa nasilnežem in nasprotnikom omejevalnih ukrepov uporabila vodni top

Frankfurtska policija je na protestih gibanja “Querdenken”, po poročanju medijev in policije sodeč, je šlo za mešanje protestov proti ukrepom proti epidemiji in Antifinih anarhistov, uporabila vodni top, da bi prekinila proteste. Protestniki so bili namreč velikokrat opozorjeni, da bo policija prekinila protest, če se ne bodo držali ukrepov za zajezitev virusa, pa besede niso zalegle. Ko se tej zmedi doda še Antifa, anarhistična organizacija, policija ni imela druge možnosti.

 

Policija v Frankfurtu je bila primorana uporabiti vodni top zoper protestnike. Po poročanju nekaterih nemških medijev, na katere se sklicuje disclose.tv, npr. t-online, je šlo za zmes protestov in protiprotestov, akterji pa so bili za naše razmere nenavadni: protikoronski protestniki in Antifa.

Policija je protestnike očitno ves čas opozarjala na ukrepe za zajezitev virusa, ki jih niso upoštevali, vmes pa so se še udarili z AntiFa anarhisti in po poročilih sodeč so zoper obe skupini protestnikov uporabili vodni top. Na posnetkih spletnega medija Disclose.tv je razvidno, kako frankfurtska policija uporabi vodni top proti Antifa zdraharjem.
 

Vir: Nova24TV.si

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine