7.6 C
Ljubljana
petek, 23 februarja, 2024

Francoski politik opozarja: “Francijo kolonizirajo migranti!”

“Francijo kolonizirajo migranti,” je javno opozoril Nicolas Dupont-Aignan, ena izmed osrednjih političnih figur v Franciji. Njegove besede so se le nekaj ur pozneje znašle na naslovnicah medijev, zato je nemudoma postal tarča kritik ekstremističnih zagovornikov migracij, ki so ga obtožili rasizma.

Nicolas Dupont-Aignan, ki bi bil izvoljen za premierja v primeru, da bi na volitvah zmagala Marine le Pen, je izrazil prepričanje, ki je v nasprotju s tistim, ki ga ima večina novinarjev in levice.

Novinarji na panelu so se zgražali
“Ocenil sem, da je bila naša država kolonizirana ekonomsko, versko in politično s strani migrantov, ki prispejo k nam,” je povedal Dupont-Aignan. Kljub temu da je Koran jasen glede cilja o svetovni prevladi in zasužnjevanju vseh, ki se upirajo islamu, je množica na panelu znorela od zgražanja.

Preden pa je bil označen za hujšega od Marine le Pen in za fašista, je na šaljiv način predlagal, da bi migrantske centre postavili na eno izmed mest, kjer živi novinarka, ki se je najbolj zgražala nad njegovimi izgovorjenimi besedami, kar ne čudi, glede na to, da ta zagovarja stališče, da so vsi migranti več kot dobrodošli. Glede na odzive pa je več kot očitno, da ekstremna levica nima nikakršnega smisla za humor.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine