17 C
Ljubljana
sreda, 17 avgusta, 2022

Francoski antifa raper objavil skladbo »Anti-France« v kateri poziva k umorom in pretakanju krvi domoljubov

Piše: A.S.

Poleg Nicka Conrada, raperja, ki je pozival k ubijanju belih otrok in posiljevanju Francije, se je pojavil še en »hip hop« avtor, ki je sicer bolj »domačega« izvora, vendar pa širi podobno sporočilo. Predkratkim je posnel videospot za skladbo »Anti-France«.

Besedila vključujejo stavke, ki bi jih lahko označiči za pozivanje k umoru, kot je »bang, bang Marine in Jean-Marie«, ki se seveda nanaša na družino Le Pen. Prav tako v skladbi poziva k temu, da mora teči kri patriotov, ob čemer v videospotu kaže gesto »prerezanega grla«, ter da je treba »splaviti najstarejše hčere Cerkve«.

Lebrac verjetno, za razliko od francoskih identitarcev, ki so bili prepovedani, ker so hoteli braniti meje svoje domovine, ne bo odgovarjal za svoje širjenje sovraštva proti Francozom. Njegov videospot pa seveda vključuje tudi vso obvezno simboliko od antifa zastav do mavričnih LGBT praporjev.

Osrednji mediji, ki vedno znova pišejo o »porastu skrajne desnice« verjetno ne bodo omenjali tega videospota, saj ni v skladu s prevladujočo multikulturno agendo kritizirati rasno nestrpmost, če je usmerjena proti Evropejcem.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine