21.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 21 junija, 2021

(FOTO + VIDEO) Justin Trudeau, simbol »liberalizma«, je dal aretirati starko, ki je na javnem shodu glasno ugovarjala njegovi migrantski politiki

Kanadski premier naj bi bil globalni svetilnik liberalizma. To naj bi bil zato, ker je na javnem shodu v kraju Sabrevois, kjer je nagovoril zbrane, pokazal, kako si predstavlja liberalizem – z aretacijo drugače misleče starke.

Justin Trudeau je nagovoril nekaj judi in jih nato pozval, naj ga kaj vprašajo. Neka starejša gospa ga je vprašala, kako bo povrnil 146 milijonov dolarjev, ki jih je namenil ilegalnim migrantom (TUKAJ). To je Trudeauja, sicer velikega zagovornika odprtih mej in podpornika »mavričarjev«, tako vrglo iz tira, da je starko opsoval, da je nestrpna.

Pozneje sta k starki stopila tajna agenta in eden ji je dejal: »Takoj zdaj boste šli z menoj.«

Agent je želel starko odpeljati. (Slika: posnetek zaslona – PrintSceen/YouTube)

 

Grobo jo je prijel za ramo, a pogumna ženska se je temu uprla, češ da ima pravico reci, kar želi, kanadskega ministrskega predsednika pa vprašati, kar jo zanima (TUKAJ).

Zdaj si pa predstavljajte, kaj vse bi počel globalni medijski mainstream (vključno s slovenskim), če bi se kaj takega zgodilo nasprotniku Donalda Trumpa!

Zadnje novice

Sorodne vsebine