4.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Evropski parlament razglasil EU za »cono svobodno za LGBT«, levičarski mediji znova napadajo Poljsko

Piše: A.S.

Evropski parlament je pred kratkim z glasovanjem sprejel resolucijo, da je celotna Evropska unija cona svobodna za LGBT. 492 poslancev je glasovalo za, 141 proti, 46 pa se jih je vzdržalo glasovanja.

Šlo naj bi za nekakšen simboličen protest proti državam kot sta Madžarska in predvsem Poljska, ki sta si zaradi svojega odklanjanja raznih spolnih teorij in zaradi vzdrževanja tradicionalnih stališč do spolov prislužili oznako »homofobije«.

Osrednji levičarski in liberalni mediji podžigajo takšno klevetanje Poljske, ker se le ta noče ukloniti LGBT lobijem in njihovi agendi. Tako lahko v mednarodnih osrednjih medijih beremo o tako imenovanih »anti-LGBT conah« na Poljskem. Gre za lažne novice, ki so že sprožile EU sankcije proti Poljski.

Tako osrednji mediji širijo napačne informacije o Poljski, da bi jo prikazali kot nekakšno totalitaristično nedemokratično države, ker ne želi sprejeti modernih liberalnih nazorov glede spolnosti in LGBT »ideologije«, temveč brani tradicionalno družino. V teh člankih lahko preberemo, da v določenih občinah homoseksualci niso dobrodošli zaradi svoje spolne usmerjenosti, oziroma namigujejo, da jim je prepovedan vstop. Gre za neresnice, saj nikjer na Poljskem ni občine, ki bi prepovedovala vstop istospolnim osebam.

V resnici gre le za to, da so se nekatere lokalne oblasti odločile, da ne bodo podpirali institucionalizacije t.i. »spolnih teorij«. Večina teh sklepov sploh ne vsebuje kratic »LGBT«.

Tole je odlomek enega takšnih sklepov, ki velja za »najhujšega« in najbolj »nestrpnega«:

»Obvezali smo se, da bomo ščitili družino in poroko kot zvezo med moškim in žensko, starševstvo in materinstvo, pravico do zaščite družinskega življenja, pravico staršev, da vzgajajo svoje otroke v skladu s svojimi prepričanji in pravico otroka, da je zaščiten pred nemoralnostjo. Lokalne oblasti se ne bodo vmešavale v privatna življenja. Ne bomo podpihovali prenapihnjenih težav in umetno ustvarjenih konfliktov, ki jih povzroča »LGBT« ideologija. Ne bomo sprejeli nezakonite namestitve politično korektnih predstavnikov v naše šole. Spoštovali bomo izobraževanje otrok, ki je v skladu s prepričanji staršev. Naredili bomo vse kar je v naši moči, da bi preprečili uvajanje zgodnje seksualizacije otrok, ki jo zahtevajo tako imenovani »globalni« standardi Svetovne zdravstvene organizacije. Zaščitili bomo naše učence tako, da bomo omogočili staršem, da s pomočjo učiteljev, odgovorno predstavijo svojim otrokom človeško lepoto ljubljenja.«

Jasno je, da levičarski mediji znova potvarjajo dejstva saj se v tem odlomku nikjer ne omenja izobčenje homoseksualcev. Po drugi strani pa se te lokalne skupnosti nočejo podrediti LGBT in nevladnim organizacijam, ki zahtevajo, da vsi sprejmejo njihove zablode.

Zadnje novice

Sorodne vsebine