3.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 18 oktobra, 2021

Eric Zemmour in Marion Maréchal povabljena na Madžarsko

Piše: kulturnimarksizem.si

“V Budimpešti na Madžarskem toplo pozdravljamo družinam prijazne mislece in odločevalce, saj verjamemo, da brez močnih družin ni prihodnosti.” S temi besedami je madžarska ministrica za družino Katalin Novák predstavila demografski vrh v Budimpešti, ki bo od 23. do 24. septembra že četrtič potekal v madžarski prestolnici. Posebnost letošnjega srečanja ultrakonservativcev z vsega sveta je prisotnost Erica Zemmourja, ki bi lahko kandidiral na predsedniških volitvah leta 2022, in Marion Maréchal, nekdanje poslanke Nacionalne fronte, ki zdaj v Lyonu vodi šolo Issep, piše na spletni strani vrha.

Eric Zemmour in 2022: strategija “dvojno ali nič”

Po naših informacijah so ju organizatorji vrha povabili ločeno. Prisoten bo tudi madžarski predsednik vlade, strašilo naprednjakov in idol konservativcev, Viktor Orbán. Ali bo tam srečal oba Francoza?

“Razmišljanja o vlogi družine v Evropi

Marion Maréchal bo v četrtek, 23. septembra, spregovorila na okrogli mizi z naslovom “Razmišljanja o vlogi družine v Evropi”. Za mizo bodo sedeli še Katalin Novák, madžarska ministrica za družino v Orbánovi vladi, Zoltán Balog, predsednik sinode Reformirane cerkve Madžarske, Jaime Mayor Oreja, nekdanji španski notranji minister, in morda Christiaan Alting von Geusau, nizozemski odvetnik in predsednik Mednarodne mreže katoliških zakonodajalcev (ICLN).

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine