22.3 C
Ljubljana
četrtek, 11 avgusta, 2022

Bizarno! Predsednica šolskega odbora vabi otroke v erotično trgovino, da se spoznajo s homoseksualnostjo

Piše: Ivan Šokić

Predsednica šolskega odbora v zvezni državi Washington vabi mlade stare med 0 in 18 let, k obisku erotične trgovine v njeni lasti, kjer bo potekal dogodek, kjer bodo poveličevali abnormalno seksualnost med mladimi.

“Pridite deliti prostor za to proslavo in oder za mlade kvir glasove v naši skupnosti,” je v vabilu na Facebooku zapisala Jenn Mason, članica šolskega odbora javnih šol v Bellinghamu. Na dogodek, ki bo 1. junija 2022 potekal v njeni erotični trgovini so vabljeni in spodbujani k udeležbi tudi otroci “stari med 0 in 18 let”.

“Verjamemo v normalizacijo, sprejemanje in potrditev naših teles, identitet in spolnih izkušenj kot inherentno političnih dejanj. Zadovoljstvo je naša revolucija,” trdijo v WinkWink erotični trgovini, ki je v lasti Masonove.

Po kritičnem odzivu javnosti je Masonova povedala, da bo dogodek za otroke ločen od prostora s spolnimi pripomočki. Od samega dogodka so je skušalo distancirati tudi šolsko okrožje, a Masonova še vedno ostaja del šolskega odbora. “Še naprej se bom borila za vse učence vključno z LGBTQIA+ mladino, invalide in tiste, ki so najdlje od priložnosti,” je pred dnevi zapisala na svoji Facebook strani. 

Seattleski radijski voditelj Jason Rantz je dogodek za otroke v erotični trgovini opisal kot “neprimerno vključujoč in izredno nagnusen.” Vsekakor pa organizacija takega dogodka s strani vodstva šolskega odbora ne zbuja zaupanja med starši, ki so prepričani, da je v javnih šolah prisotna LGBT indoktrinacija, ter da učiteljsko osebje za njihovimi hrbi zapeljuje njihove otroke in jih prepričuje da privzamejo homoseksualno ali transspolno identiteto.

Vsak peti odrasel pripadnik generacije Z v ZDA naj bi se po nedavnih javnomnenjskih raziskavah Gallupa identificiral kot LGBTQ. Gre za proces dolgotrajne indoktrinacije skozi šolski sistem in medije, ki jim je mladina na vsakem koraku izpostavljena. Študija iz leta 2021 je pokazala, da imajo homoseksualci in biseksualci  v primerjavi s heteroseksualci dvakrat več možnosti za  “dolgotrajnim težavam z duševnim zdravjem.”

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine