15.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 27 maja, 2024

Bizarno: medtem ko njen oče za Putina vodi vojne zločine nad Ukrajinci, se ona brezskrbno zabava na plaži

Piše: Domen Mezeg (Nova24tv.si)

Hčerka ruskega obrambnega ministra Šojguja je na družbenih omrežjih poskrbela za pravo razburjenje, s fotografijo zgoraj brez. Burni odzivi: medtem ko okoli nje divja vojna, se ona brezskrbno zabava na plaži. 

Na priloženi fotografiji lahko vidimo Ksenijo Šojgu, hčerko ruskega obrambnega ministra Sergeja Šojguja, kako se zgolj v črnih tangicah in zgoraj brez sonči na črnomorski plaži, osebo, ki jo fotografira, pa drži za prste na nogi, poroča Blic.

Fotografija se je pojavila le dva tedna po tem, ko je v Peterburgu gostila ruskega predsednika Vladimirja Putina in svojega očeta. Ruski obrambni minister je poročen z Irino Šojgu, skupaj pa imata dve hčerki, Ksenijo in Julijo. Ksenija ima diplomo iz ekonomije in je zaposlena v Gazprombanki.

Uživanje Rusov, medtem ko izvajajo teror nad Ukrajinci, je potrebno ustaviti
Njena starejša sestra Julija pa je diplomirala iz psihologije na Moskovski državni univerzi in trenutno vodi Center za nujno psihološko pomoč ministrstva za izredne razmere Rusije. Nekateri so všečkali njene gole fotografije, spet drugi pa so bilu razburjeni ob dejstvu, da hčerka obrambnega ministra uživa in provocira na družbenih omrežjih, medtem ko divja vojna med Rusijo in Ukrajino. Mnogi zato menijo, da bi morali Rusom prepovedati potovanja v Evropo, saj otroci oblastnikov uživajo življenje v anonimnosti in razkošju v Evropi, medtem ko starši izvajajo genocid v Ukrajini. Hkrati pa ruski agentje lahko izvajajo subverzivne akcije in organizirajo tihotapljenje blaga v Rusijo.

Vladimir Putin, obrambni minister Sergej Šojgu in njegova hčerka Ksenija Šojgu. (Foto: wikimedia commons)

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine