14.4 C
Ljubljana
sobota, 23 septembra, 2023

Aretirali “tiktokovca”, ki je bil prepričan, da mu je zaradi pripadnosti črni rasi vse dovoljeno

Piše: Tanja Brkić (Nova24tv.si)

Poleg vseh ostalih škodljivih levičarskih ideologij je ena izmed njih prav zagotovo kritična teorija rase, ki trdi, da je ena rasa zaščitena bolj kot druga. V ZDA se je na podlagi tega vidno razvil rasizem proti belcem, medtem ko si temnopolti dovolijo vedno več, tudi kršenje zakona, nato pa se v svoje opravičilo sklicujejo na “rasno karto”, češ da je vsaka njihova obtožba izrečena na podlagi rasizma. Na to karto je zdaj hotel igrati 18-letni TikToker iz Londona, ki za pozornost na TikToku krši zakone, vdira v domove, nazadnje pa je na vlaku celo stopil  v strojevodjevo kabino in posegel v nadzor in varnostno opremo.

Bacari-Bronze O’Garro – znan tudi kot Mizzy, je bil le dva dni za tem, ko je zaradi preteklih dejanj na londonskem sodišču dobil sodno odredbo, aretiran zaradi novih kršitev zakona in sodne odredbe. 18-letnik je v zadnjih dneh postal znan zaradi svojih dejanj, za katere meni, da so smešne, pa vendar se žrtve njegovih “napadov” s tem ne bi strinjale, lahko pa presodite sami.

Njegov zadnji nastop pred sodnikom je prišel le tri dni po tem, ko se je pojavil na istem sodišču, obtožen vdora v 2 milijona funtov vredno lastnino bankirja in notranjega oblikovalca v Dalstonu v vzhodnem Londonu. Skladno z dveletnim odlokom o kaznivem ravnanju mu je bilo prepovedano snemati ljudi brez njihove privolitve in vstop v tuje nepremičnine. O’Garro je 15. maja letos uredbo prekršil, zaradi česa je bil v petek tudi aretiran. Tri dni po sodišču pa je znova padel v roke policistom, tokrat zaradi ogrožanja varnosti, potem ko je na vlaku vstopil v strojevodjevo kabino in posegel v nadzor in varnostna opremo v Stratfordu v vzhodnem Londonu. V 40-sekundnem videoposnetku, ki si ga je ogledalo tudi ministrstvo za varnost, je prikazan, kako se smeje pred prijatelji, medtem ko vzame telefonsko slušalko v voznikovi kabini in reče: “Halo, lahko pokličem policijo?” Po poročanju Daily Mail, ga je tožilka Rose Edwin obtožila izkazovanja “prezira do pravosodnega sistema” in dejala, da je pokazal očitno neupoštevanje sodnih odredb. O’Garro se je izrekel za nedolžnega. Sodnik je zanj odredil pripor do naslednjega tovrstnega nastopa na sodišču.

Foto: zajem zaslona

To niso potegavščine, ampak teroriziranje
Pred tem je O’Garro posnel, kako je gospe v parku ukradel psa, uničeval knjige v knjižnici, skakal v avtomobile neznancev in na železniški postaji ustrahoval dekle in jo spraševal, ali si želi umreti. Vse to je prej teroriziranje kot potegavščina, kar velja tudi za nedavni dogodek, ko je Mizzy s svojo ekipo prijateljev dobesedno vkorakal v tujo hišo, kjer stanuje par z majhnimi otroki. Tam so se pretvarjali, da iščejo svojo študijsko skupino, in se vedli, kot da so tam doma. Starša sta bila vidno prestrašena, video pa je razburil številne na Tiktoku.

 

Nedavno je Mizzy nastopil tudi v oddaji Uncensored z voditeljem Piersom Morganom, ki ga je spraševal, zakaj počne te “neumnosti”, in Mizzy je z nasmehom na obrazu pojasnil, da je za to dovolj star, v njegovih besedah pa ni bilo zaslediti niti malce obžalovanja. Nasprotno, voditelju je očital, da njegovi očitki temeljijo na barvi njegove kože, nakar mu je Morgan odvrnil: “Ni mi mar barva tvoje kože, dejstvo je, da je tvoje ravnanje nespametno!”

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine