30.2 C
Ljubljana
petek, 30 julija, 2021

Antifa in črnska (BLM) drhal fizično napadla udeležence zaključka republikanske konvencije

Pripadniki mafijske Black Lives Matter so po zaključku republikanske konvencije v četrtek zvečer napadli republikanskega senatorja Randa Paula, njegovo ženo Kelley in tamkajšnjega policista.

 

Med intervjujem v oddaji Fox in prijatelji v petek zjutraj je senator Rand Paul opisal “grozljiv prizor” in dejal, da bi bili brez policije ubiti ali pa zelo hudo ranjeni. Paul je ob tem pozval k ustavitvi usklajenega, organiziranega mafijskega nasilja.

“Bilo je grozljivo …. ravno ko smo prišli do policista, na srečo, ali ne, ne bi preživeli, prišli smo do policista in mislim, da me policist ni prepoznal. Ko sem se približal, je množica kričala moje ime,”je opisal Paul.

“Ne morem povedati, nisem prepričan, da bi nam uspelo. Poskušali so potisniti policijo, da bi prišli do mene … videli ste slike, kaj počnejo. Če policije ne bi bilo tam, če odpravimo policijo, če postanemo Portland, če Amerika postane Portland, se bo zgodilo, da bodo ljudi tolkli in brcali v glavo in ti bodo obležali nezavestni na tleh. To bi se zgodilo nam, prisežem, če nas ne bi podprla policija (Washington) D.C. … Hvala Bogu za policijo. Če ne bi prišli do policije, resnično verjamem, da nam je policija rešila življenje in nas danes ne bi bilo ali pa bi bili danes v bolnišnici, če policije ne bi bilo tam.”

“V (Washington) D.C. zdaj ne moremo varno hoditi po ulicah, tako hudo je,” je nadaljeval. “Ne slišim Joeja Bidena ali Kamale Harris, da bi govorila o nasilju. Ta mafija so njihovi volivci. To je  Nova demokratska stranka.”

Več TUKAJ!

Zadnje novice

Sorodne vsebine