0.8 C
Ljubljana
petek, 3 decembra, 2021

Alain de Benoist: “Nobene volitve, niti predsedniške, ne morejo ustvariti pogojev za pravo revolucijo, ki jo potrebujejo naši ljudje”

Piše: KulturniMarksizem.si

Alaina de Benoista smo prosili za analizo preboja Erica Zemmourja v boju za predsedniško kandidaturo, pa tudi njegovega verjetnega soočenja z Marine Le Pen in Emmanuelom Macronom. Alaina de Benoista smo ob tej priložnosti povprašali tudi o nadaljevanju tiranije kovidov, ki jo vodijo oblasti, pa tudi o vlogi Srednje Evrope pri reševanju evropske civilizacije.

Breizh-info.com: Alain de Benoist, kakšno je vaše mnenje o medijsko-političnem vzponu Erica Zemmourja nekaj mesecev pred predsedniškimi volitvami? Ali ni ta vzpon znak dokončnega neuspeha Nacionalnega združenja v politiki?

Alain de Benoist: Vsaka predsedniška kampanja v Franciji ima svoje nepričakovane dogodke. Letos govori o fenomenu Zemmour. Na to gledam z radovednostjo, a tudi z distanco, saj sem še vedno prepričan, da nobene volitve, niti predsedniške, ne morejo ustvariti pogojev za pravo revolucijo, ki jo potrebujejo naši ljudje.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine