22.5 C
Ljubljana
sobota, 19 junija, 2021

Že tretji prevoznik, ki bo letel iz Ljubljane v London in nazaj: British Airways napovedal letalsko povezavo s Slovenijo

Britanski letalski prevoznik British Airways bo poleti 2019 vzpostavil dve novi letalski povezavi, med njimi tudi s Slovenijo. Z londonskega letališča Heathrow bo mogoče potovati tudi v Ljubljano ter v francosko obmorsko mesto Montpellier, so prek svojih spletnih strani sporočili iz letalskega prevoznika.

 

Vozovnice za polet iz Londona na letališče Jožeta Pučnika na Brniku je prek spletne stran ba.com mogoče rezervirati že od torka, in sicer bo British Airways z letali airbus A319 v času med 15. julijem in 2. septembrom 2019 povezoval obe prestolnici dvakrat tedensko – ob ponedeljkih in petkih.

British Airways bo tako prihodnje poletje tretji letalski prevoznik, katerega letala letijo na progi med Londonom in Ljubljano. Lani je od ene do druge prestolnice potovalo z letali družb Easyjet ali Wizz Air 239.727 potnikov. Easyjet opravlja lete na brniško letališče z letališč Stansted in Gatwick, Wizz Air pa z letališča Luton.

Zadnje novice

Sorodne vsebine