15.2 C
Ljubljana
petek, 17 septembra, 2021

Vodenje družbe TSmedia je prevzel Rajko Gerič

Piše: C. R.

Vodenje družbe TSmedia, ki je med drugim tudi izdajateljica spletnega medija Siol.net, prevzema Rajko Gerič.

Rajko Gerič se v 30-letni novinarski karieri lahko pohvali z bogatimi izkušnjami iz medijskega sveta. V preteklosti je poleg novinarske vloge opravljal tudi vodstvene naloge in kot odgovorni urednik vodil uredništvo informativnega programa na nacionalni televiziji. Zatem se je pridružil novi televiziji Planet TV, kjer je od vsega začetka pomagal vzpostaviti uredništvo in prevzel vlogo odgovornega urednika informativnega programa televizije, ta je pod njegovim vodstvom postala ena od najbolj gledanih na slovenskem trgu

Od preteklega leta je deloval kot pomočnik odgovornega urednika in kot dnevni urednik Siol.net, s 1. avgustom pa prevzema funkcijo direktorja družbe TSmedia. Rajko Gerič dobro pozna ustroj in delovanje spletnega medija Siol.net in bo tako lahko učinkovito pomagal pri nadaljnjem razvoju drugega najbolj branega spletnega medija v Sloveniji ter pripomogel h krepitvi kredibilnosti naših spletnih novic.

Rajko Gerič dodaja: “TSmedia s svojo dejavnostjo na medijskem trgu v Sloveniji že desetletje ponuja kakovosten in verodostojen servis vsem svojim uporabnikom. Poleg vsebinsko najmočnejšega spletnega portala v Sloveniji bomo še naprej skrbeli za trdno povezanost z gospodarstvom in novicami s tega področja. Predvsem pa se bomo usmerili v iskanje novih, svežih produktov, s katerimi bomo sledili svetovnim smernicam na spletu. Svetovni splet postaja vodilni medij, ki izriva tradicionalne medije, naša naloga pa bo, da s produkti in storitvami privabimo mlade uporabnike spleta in hkrati zadovoljimo najzahtevnejše stranke.”

Vir: www.tsmedia.si

Zadnje novice

Sorodne vsebine