22 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

Tolerantnost pa taka: Turška televizija cenzurirala križ na verižici pop pevke Selene Gomez!

Medtem ko se na evropski celini številni nevladniki in leve stranke vneto borijo za toleranco do muslimanske vere in migrantov, pa je v muslimanskem svetu slika povsem drugačna. To je dokazala nedavna cenzura s strani turške televizije TV8, pri kateri je postal tarča obesek s križem, ki ga je nosila svetovno znana ameriška pop zvezdnica Selena Gomez. 

Kljub temu da je bila za islamske standarde zvezdnica Gomezova pomanjkljivo oblečena, pa očitno to pristojnih na turški televiziji ni zmotilo toliko, kot jih je križ na njeni verižici, ki jo je nosila okoli vratu, zato so se odločili za cenzuro.

S tem izkazali “toleranco” v vsem svojem sijaju
S svojim ravnanjem so v praksi pokazali, kakšna je njihova “toleranca” v praksi, saj so ravnali, kot bi vsak vampir, za katere velja, da se poleg česna bojijo tudi prisotnosti križa. Tako pač je v muslimanskem svetu, pa če si zatiskamo oči pred resnico ali ne. Če se bo tam sprehajala ženska v poletnih oblačilih, je to vredno vseh obsodb, celo smrti. Kje so tedaj hinavski nevladniki, ki tako vneto branijo ženske kvote?

V Sloveniji in v številnih drugih evropskih državah takšne cenzure muslimanske vere, kot si jo je dovolila turška televizija, ne boste zasledili, saj se številni bojijo obtožb, da so nestrpni, zato vse tiho požirajo in s tem prispevajo k propagandi muslimanske kulture kot normalne, s tem pa prispevajo k teptanju krščanskih temeljev. Bomo to resnično dopustili ali bomo ukrepali, da ne bo prej prepozno in bomo le še manjšina na območju, kjer so naši predniki pognali korenine?

N. Ž./Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine