19.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 8 avgusta, 2022

To si Jeremy Clarkson misli o Sloveniji

Piše: Tina Bertoncelj

Jeremy Clarkson, prvo ime in obraz avtomobilskega šova Top Gear, roma po Sloveniji, ki mu je, kot kaže, všeč. Na svojem Instagram profilu je objavil fotografijo Bleda, ki ji je v svojem klasičnem šaljivem slogu dodal: “Slovenia: very unshit,” kar bi lahko precej dobesedno prevedli, da se mu Slovenija ne zdi “zaendrek”. 

Sodeč po profilu na Instagramu, je Jeremy Clarkson trenutno Sloveniji, na svojem Instagram profilu, kjer ima skoraj pet milijonov sledilcev, je v svojem značilnem tonu in s smislom za humor zapisal, da je Slovenija zelo nezanič. “Slovenia: very unshit,” je zapisal, kasneje pa je dodal še eno fotografijo Bleda, na kateri je občudoval oblak. Z njim se je strinjalo tudi veliko sledilcev v komentarjih, ki so očitno navdušeni tako nad Slovenijo kot tudi nad Bledom. Ali je bila v Sloveniji celotna slavna trojica, ni znano, je pa videti, da se bo prihajajoča epizoda Mayeve oddaje odvijala v Italiji.

Jeremy Clarkson je angleški novinar oziroma voditelj, specializiran predvsem za avtomobilizem. Najbolj znan je po vodenju avtomobilskih oddaj Top Gear in The Grand Tour, ki jo sicer vodi skupaj Richardom Hammondom in z Jamesom Mayem. Glede Hammonda mediji te dni pišejo, da ima devet življenj – ponovno je bil namreč udeležen v nesreči, in sicer med snemanjem nove posebne epizode The Grand Toura na Poljskem – tokrat v enosedežnem dirkalniku na dirkališču v Poznańu. Po nekaterih podatkih naj bi bila omenjena epizoda na temo druge svetovne vojne in grdih avtomobilov – morda bodo del oddaje posneli tudi pri nas?

Več si lahko preberete TUKAJ.

Vir: Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine