3.8 C
Ljubljana
nedelja, 26 marca, 2023

Simpatična policijska psa iščeta nov dom

Piše: Utrip Ljubljane

Simpatična policijska psa, dvoletni nemški kratkodlaki ptičar Pope ter enoinpolletni belgijski ovčar Ran, iščeta skrbne lastnike ter nov, topel dom. Vsi, ki ste zainteresirani za njun nakup, lahko oddate svoje ponudbe do 20. februarja 2023.

Policijska psa si lahko ogledate na Oddelku za šolanje službenih psov na naslovu Gmajnice 34 v Ljubljani. Za ogled se je potrebno dogovoriti z Markom Medveškom (01 200 22 50 ali 01 200 22 51). Vse informacije glede postopkov javnega zbiranja ponudb lahko dobite pri Mojci Pleško Grah.

Pope (Foto: MNZ)

Službeni pes Pope je nemški kratkodlaki ptičar, ki se je skotil 16. novembra 2020. Njegova izhodiščna cena je 800 evrov. Izhodiščna cena za drugega psa, ki sliši na ime Ran, znaša 300 evrov. Skotil se je 16. oktobra 2021. Ran ima poleg delovnih tudi zdravstvene težave, saj ima le eno oko, ker je bilo drugo oko odstranjeno zaradi vnetja pri štirih mesecih starosti.

Ran (Foto: MNZ)

Vse informacije o živalih, načinu in roku plačila ter drugih pogojih, vključno z obvezno izjavo in vprašalnikom, ki ju morajo izpolniti zainteresirani kupci, so objavljene na portalu GOV.SI v rubriki Javne objave: Javno zbiranje ponudb za prodajo dveh službenih psov, Popeja in Rana.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine