28.3 C
Ljubljana
četrtek, 17 junija, 2021

Še četrti ponatis sedaj že legendarne Možinove knjige »Slovenski razkol«!

»Ne bi rad plašil “naprednih sil”, a želim obvestiti bralce, da je SLOVENSKI RAZKOL, ki so ga med epidemijo razgrabili in so knjige pošle- že 4tič natisnjen in na voljo na http://jozemozina.si ali 031 300 329. Pomembno, da so ljudje prepoznali aktualen, protikrizni pomen knjige,« je na twitterju danes zapisal dr. Jože Možina, publicist, novinar in zgodovinar.

 

Četrti ponatis seveda samo potrjuje veliko zanimanje za knjigo, ki je brez dvoma eden najbolj kvalitetnih prispevkov k razumevanju druge svetovne vojne ter revolucije na slovenskih tleh. Dr. Možina je sicer tudi avtor številnih odmevnih in večkrat nagrajenih televizijskih dokumentarnih oddaj.

Knjigo lahko naročite pri založbi Nova obzorja, več informacij o naročanju lahko najdete na portalu vseknjige.si.

……………………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine