21.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 27 septembra, 2021

(PRIČEVANJA) Ste vedeli, kaj vse se je dogajalo na prejšnjem videoseminarju, ki ga je za Slovence vodil pater Manjackal?

Piše: Blagovest.si 

Kot že rečeno, bo med petkom, 21. majem, ter nedeljo, 23. majem, binkoštni seminar za evangelizacijo, ki bo potekal preko spleta. Predstavnica organizatorjev Majda Ganzitti nam je ob tem poslala nekaj spodbud z zadnjega seminarja februarja letos, kar potrjuje Božjo besedo: “Gospod je njihovo besedo potrjeval z znamenji in čudeži” (Mr 16, 20).

“Da, bil je maziljen konec tedna, ko smo v začetku letošnjega posta spremljali videoseminar s p. Manjackalom. Nedopovedljivo lepo, ko nas Gospod mazili s svojo prebodeno roko, iz katere izvira predragocena kri za odrešenje sveta!  Počutiš se lahek kot pero, kot v Nebesih, ne glede na okoliščine nove moči in upanje preplavijo tvoje srce. Zdi se, kot da zares iz tvojega osrčja izvirajo reke žive vode. Da ne spominjam njegovih seminarjev na Kureščku in množice čudežev. Tudi sedaj ni bilo ni drugače.

Spomnim se pričevanja neke gospe, ki je na nepozabnem seminarju, ki ga je vodil Don Serafino Falvo leta 1995 v Mariboru, dejala takole: “Ko sem prišla, sem se počutila kot nemočna mravljica pod ogromno skalo bremen, sedaj sem srečna, svobodna in polna zaupanja, vem da me Gospod spremlja!” Mene še vedno nagovarja čudežno ozdravljenje pred četrt stoletja, ko so tukaj bili Fire Evangelization in je po molitvi neka mamica, ki ji je bilo napovedovano zaradi raka le še cca dva meseca življenja, v minutki izgubila tumor, da smo bili vsi prepadeni in slavili Boga. Te mika srečati Božjo moč?”

Pričevanje o Božji moči

V imenu svoje hčere Eli nam je posredovala pričevanje o Božji moči, ki je je bila deklica deležna po seminarju J. Manjackala. Pravi takole:

“Naša Eli je stara 12 let in je do seminarja J. Manjackala imela še vedno problem z lulanjem in kakanjem podnevi in ponoči v hlače. To je postalo za našo družino resnično pretežka gora za osvojit. Telesno in psihično je stres nas vseh postal res ogromen. V zadnjih desetih letih smo bili na zelo veliko različnih preiskavah na Pediatrični kliniki; tudi na Rakitni, na šoli lulanja. Raziskave so vedno negativne. Naredili smo res čisto vse možne in nemožne teste. Problem, kar se v njej dogaja je v tem, da je njen odgovor vedno bil, da ne čuti. Predvsem pa že od vedno zanika, da ji uide. Zato se tudi preoblačila ni in hodila mokra in blatna naokoli. Vse do 12 leta

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine