22.8 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

Prestižni naziv Oglaševalec leta že drugič zapored Mercatorju

Piše: C. R.

Slovenska oglaševalska zbornica (SOZ) je že drugič zapored za najboljšega oglaševalca leta razglasila Mercator. Prestižno stanovsko priznanje bo podeljeno na velikem odru 32. Slovenskega oglaševalskega festivala (SOF).

Mercator ostaja najboljši sosed. S prepletom ustvarjalnih ter učinkovitih tržno komunikacijskih akcij je utrdil svoje mesto na vrhu slovenskega oglaševalskega prostora in prepričal strokovno komisijo za izbor. SOZ je Mercator že za leto 2021 prepoznala kot oglaševalca leta. V letu 2022 pa je Mercator zaznamovala še dodatna nadgradnja komunikacijskih aktivnosti. Skupno je Mercator nagrado prejel že tretjič, prvič pred dvema desetletjema, leta 2002.

»Pri svojem delu smo osredotočeni na ustvarjanje koristi za vse naše deležnike, ključno pri vseh naših projektih pa je povezovanje. Zelo smo veseli priznanja stroke, da smo bili pri tem konsistentni, kreativni in inovativni. Še posebej, ker so časi za našo panogo zelo zahtevni. Biti Oglaševalec leta dvakrat zapored je posebno priznanje, ki ga nikakor ne jemljemo zlahka. Je velika čast in tudi velika odgovornost. Za vsakega od nas. Zato si bomo še naprej prizadevali ustvarjati ne le nove ugodnost za uporabnike, temveč tudi nove vrednosti in prednosti znamke Mercator,« je ob prejemu nagrade izpostavila direktorica področja marketing v Mercatorju, Viktorija Radojević Mavrič.

V častitljivo 75. leto poslovnega razvoja in rasti je Mercator vstopil s številnimi prepoznavnimi kampanjami in projekti, kot so »Ko sedemo za isto mizo, smo vedno v najboljši družbi«, »Vsak vaš nakup šteje« ter sledil pobudi SOZ o trajnostnem delovanju in zagnal projekte »Reciklirani plakati«, »Plakati, ki čistijo zrak« ter »Bele embalaže«. Več informacij o podeljenem priznanju Oglaševalec leta 2022 na Priznanje Oglaševalec leta 2022 prejme Mercator | Slovenska oglaševalska zbornica (soz.si).

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine