0.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Podjetje Boring Company Elona Muska bo sprejemalo plačila v valuti Dogecoin za vožnjo po tunelih prevoznega sistema v Las Vegasu

Piše: C. R.

Družba Boring Company Elona Muska bo kot plačilo za vožnjo v svojem prevoznem sistemu Loop v Las Vegasu sprejemala meme kriptovaluto dogecoin. Musk je potrdil, da “podpira dogecoin, kadar koli je to mogoče”. Tesla že sprejema meme kriptovaluto za nekatere vrste blaga, kmalu pa ji bo sledil tudi Spacex.

Družba Boring Company Elona Muska bo sprejemala plačila v denarju Dogecoin
Družba Boring Company, ki jo je ustanovil izvršni direktor Tesle Elon Musk, bo za vožnje v svojem prevoznem sistemu Loop v Las Vegasu sprejemala meme kriptovaluto dogecoin je v sredo poročal CNN.

Musk je pred tem dejal, da je cilj podjetja Boring Company “rešiti promet, ki pesti vsa večja mesta na Zemlji”. Eden od projektov podjetja je Loop, znan tudi kot “Tesle v predorih”. Loop je “ekspresni sistem javnega prevoza, ki bolj spominja na podzemno avtocesto kot na podzemno železnico,” je podrobno navedeno na spletni strani podjetja in dodano, da je sistem v celoti električni z ničelnimi emisijami.

Izvršni direktor Tesle je s tvitom: “Podpiram Doge, kadar je to mogoče,” v odzivu na objavo o tem, da namerava družba The Boring Company za vožnje v svojem sistemu Loop v Las Vegasu sprejemati plačila z dogecoini nakazal, da je novica resnična.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Vir:

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine