7 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Melania Trump pomagala pakirati praznične pakete za vojake na tujem

Prva dama ZDA Melania Trump in soproga ameriškega podpredsednika Karen Pence sta se na sedežu Ameriškega rdečega križa v torek udeležili prazničnega pakiranja darilnih paketov za ameriške vojake na tujem. Trumpova je ob tem opisala kako lepo praznično je okrašena Bela hiša in se zahvalila vojakom za služenje domovini.

 

Pakete za vojake so pakirale žene ministrov vlade Donalda Trumpa, pozdravila pa jih je glavna izvršna direktorica Ameriškega rdečega križa Gail McGovern. Karen Pence je povedala, da ima Melania Trump naravni dar, da je prijazna in ljubeča do drugih, prva dama pa je potem dobila stoječe ovacije pred svojim nastopom.

Omenila novico o smrti treh ameriških vojakov v torkovem napadu v Afganistanu, pozvala k molitvi za vse vojake, ter se tako njim kot njihovim družinam zahvalila, ker se žrtvujejo. Američane je pozvala, naj se med prazniki udeležujejo prostovoljnih dejavnosti in omenila, da sta imela s soprogom prvi praznični sprejem, in sicer za prostovoljce, ki so okrasili Belo hišo.

Ameriški vojaki na tujem v Iraku, Kuvajtu, Džibutiju in na Poljskem bodo v paketih dobili pokovko, testenine, piškote, čokolado in gatorade v prahu, arašide, milo, šampon, dezodorant, glavnik, kremo za britje, zobno ščetko in pasto ter med drugim tudi voščilnico s podpisom Melanie Trump.

Zadnje novice

Sorodne vsebine