17 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Melania Trump, kot jo še ne poznate – osebje Bele hiše jo je zaradi odnosa do zaposlenih nemudoma vzljubilo!

Ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump je že večkrat dokazala, da je popolnoma kos svoji nalogi, ki jo je prevzela z zmago moža Donalda Trumpa na predsedniških volitvah. Podcenjevanje, ki so ga sprva do Melanie izražali kritiki moža, se je kmalu preobrnilo, saj je na lestvicah priljubljenosti pričela dobivati tudi glasove demokratov. Nedvomno temu botrujejo lastnosti, po katerih se razlikuje od številnih prvih dam pred njo.

 

Melania je šele druga prva dama po vrsti v ameriški zgodovini, ki se je rodila izven Združenih držav Amerike. Edina ameriška prva dama poleg Melanie, ki se je rodila v tujini, je namreč Louisa Catherine Johnson, žena nekdanjega predsednika Johna Quincy Adamsa, ki je bila rojena v Angliji.

Nedvomno je Melania edina, ki je bila vzgojena v komunistični državi, ko je bila Slovenija še del Jugoslavije. Čeprav so bili mnogi v mestecu Sevnica v stiski z denarjem, ljudje, ki so tedaj poznali Melanijo Knavs, pravijo, da je bila že takrat zelo prefinjena in ni nikoli nosila oblek, ki jih je bilo mogoče kupiti v trgovini.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine