17 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Kevin Bacon izrazil podporo predsedniku Trumpu

Nobena skrivnost ni, da je filmska srenja v Hollywoodu poudarjeno levo-liberalno usmerjena. Ni prav veliko zaposlenih v filmskem svetu, ki so desne politične usmeritve, in še veliko redkejši so tisti, ki si upajo to na glas priznati. Takšno priznanje navadno prinese množično obsodbo celotne filmske srenje in tudi konec filmske kariere.

Po navadi se za desničarje opredelijo starejši, že uveljavljeni igralci, ki so že tako slavni, da se jih težko »disciplinira«, ali pa so že dosegli vrh svoje kariere in se požvižgajo na bojkot »kolegov«. Najbolj slavni desničarji v filmski meki so Clint Eastwood, Jon Voigt in James Woods, ki se ne bojijo odkrito pokazati nestrinjanja z levo-liberalno politiko. Tem se je nedavno pridružil tudi Kevin Bacon, ki je izrazil občudovanje do predsednika Donalda Trumpa, ki je sicer za večino filmske srenje učlovečenje Satana.

Bacon je v pogovoru za mrežo ABC dejal, da se lahko Američani čutijo blagoslovljene, da imajo predsednika, kot je Trump. Dejal je, da je po njegovem mnenju Trump pameten in močan in da je pripravljen napasti vsakega, za katerega meni, da ogroža njega ali državo.

Bacon je še dejal, da meni, da bi se morali ljudje skupaj s Trumpom boriti za ZDA, namesto da ga napadajo in zapravljajo čas za razne neumnosti.

Zadnje novice

Sorodne vsebine