18.4 C
Ljubljana
četrtek, 28 septembra, 2023

Kako bo videti trg kriptovalut leta 2027? Tukaj je 5 napovedi.

Piše: Digitalnidenar.si

Eno leto je premalo časa, da bi bili priča številnim temeljnim spremembam, pet let pa je ravno dovolj, da se vse spremeni.

Piše se leto 2027. To je čas velikih inovacij in tehnološkega napredka, a tudi čas kaosa. Kako bo videti trg kriptovalut leta 2027? (Za tiste, ki tega ne poznajo, je to stavek iz videoigre Deus Ex iz leta 2011).

Dolgoročne napovedi so notorično težko izvedljive, vendar so dobri miselni poskusi. Eno leto je prekratko obdobje za temeljne spremembe, pet let pa je ravno dovolj, da se vse spremeni.
Tukaj so najbolj nepričakovani in nezaslišani dogodki, ki bi se lahko zgodili v naslednjih petih letih.

1. Metapodročje se ne bo dvignilo
Metaverse je vroča tema, vendar večina ljudi nima niti najmanjšega pojma o tem, kaj pravzaprav obsega. Metaverse je celovit virtualni svet, ki obstaja neprekinjeno (brez premora ali ponastavitve), deluje v realnem času, sprejme poljubno število uporabnikov, ima lastno gospodarstvo, ustvarjajo ga udeleženci sami in zanj je značilna interoperabilnost brez primere. V metaverse bi lahko (teoretično) vključili različne aplikacije, vključno z igrami, aplikacijami za videokonference, storitvami za izdajo vozniških dovoljenj – kar koli.

Več TUKAJ.

 

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine