14.1 C
Ljubljana
nedelja, 24 septembra, 2023

Film, ki mavrične aktiviste spravlja ob živce, je v dveh dneh dosegel več kot 140 milijonov ogledov

Piše: Domen Mezeg (Nova24TV.si)

“Najboljši film, ki predstavlja zgrešeno in nevarno LGBTQIA+ ideologijo in spreminjanje spola, sedaj prosto dostopen na Twiterju. Najprej so ga LGBTQIA+ aktivisti na Twiterju prepovedali, potem, ga je Elon Musk osebno dovolil in priporočil vsem, da si ga ogledajo,” sporoča borec za pravice otrok Aleš Primc. 

Lastnik Twitterja Elon Musk, je pozval k ogledu fantastičnega dokumentarca z naslovom “Kaj je ženska?”. Gre za delo, ki ruši prebujenske, neolevičarske predstave o spolu in brutalno razkrinka kvarno ideologijo LGBTQ+, ovrže ideje, kot je spreminjanje spola (Opomba: v resnici gre za deformacijo spola, spol je namreč določen s kromosomi).

Gre za dokumentarec, ki mavrične aktiviste spravlja ob živce, zato so ga najprej prepovedali, a ga je Musk nato dovolil, sedaj pa ima preko 100 milijonov ogledov. Prvak opozicije Janez Janša“Nazoren prikaz, kam vodi teorija “enakosti spolov”, ki jo namesto enakopravnosti vsiljuje slovenska tranzicijska levica. Dobro poslušajte nastope Tanje FajonDominike Švarc Pipan in Aste Vrečko.” Več tukaj.

 

 

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine